To je to što me zanima!

Pratite ludnicu u Milanu: Inter je prvak Italije, tisuće pjevaju i vesele se na gradskim trgovima

Fognini je Brozoviću poručio da se sad može odmoriti, a ovakvo veselje u Milanu ne viđa se svaki dan. Ipak je prekinut jako dug post, Inter je bez naslova bio čak 11 godina
Vidi originalni članak

Nogometaši Atalante kiksali su na gostovanju kod Sassuola (1-1) u okviru 34. kola Serie A, a to znači da je Inter  prekinuo dominaciju Juventusa i nakon 11 godina posta osvojio naslov talijanskog prvaka!

GOTOVA ERA JUVENTUSA Inter slavi kiks Atalante: Perišić i Brozović su talijanski prvaci!

'Nerazzurri' su i matematički osigurali titulu pa će hrvatski dvojac u gradu mode Marcelo Brozović Ivan Perišić ovaj dan proslaviti u posebnom veselju. 

Kao i tisuće navijača Intera! Talijani su već na ulicama Milana, luduje se i slavi, a Brozović i Perišić već su se pohvalili uspjehom na društvenim mrežama.

Slavlje bi moglo potrajati satima, a atmosfera je - baš nevjerojatna. Pratite slavlje OVDJE.

Brozu je čestitao i talijanski tenisač Fabio Fognini, kao i neki drugi sportaši poput bivšeg dinamovca Luisa Ibaneza ili talijanskog tae-kwon-do borca Carla Molfette.

Fognini je Brozu poručio:

- Sad se možeš odmoriti!

Time je Fognini vjerojatno mislio na činjenicu da je Brozović jedna od najvećih radilica u svijetu nogometa. Marcelo pretrči najviše kilometara po utakmici u Serie A, čak 13! 

Drugi je Sampdorijin veznjak Morten Thorsby s prosjekom od 11,7 km po utakmici, a treći je još jedan "vatreni" - Marko Rog! On u Cagliariju pretrči 11,6 km po utakmici. Četvrta je Lazijeva zvijezda Sergej Milinković-Savić s 11,5 km po utakmici, a top 5 zatvara još jedan igrač Intera, Nicolò Barella, s 11,4 km.

VUČE INTER PREMA NASLOVU Brozović trči uvjerljivo najviše u Serie A, još jedan Hrvat u top 5

Dakle nitko Brozoviću nije ni blizu...

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Konjak 0.5 03.05.2021.

    Iduće godine im zagarantirano recimo 10 mjesto 😀😀😀

  • 03.05.2021.

    Cestitke Interu,apsolutno zasluženo.👏👍

  • 03.05.2021.

    Konačno da nije Juventus

Komentiraj...
Vidi sve komentare