To je to što me zanima!

Ludogorec lako riješio Dinamo Bukurešt: 'Bit će nam teško'

Na austrijskim pripremama protivnik Dinama u 2. pretkolu LP-a lako se obračunao s Rumunjima slavivši 3-1. Ludogorec je imao puno prilika, dobri su u napadu i sredini
Vidi originalni članak

Dinamov protivnik u 2. pretkolu Lige prvaka Ludogorec pobijedio je Dinamo iz Bukurušeta 3-1 na pripremama u austrijskom Hochfilzenu. Bugarski prvak bio je puno bolja momčad, teži nadigravanju, dosta drži loptu u nogama i našem prvaku neće biti nimalo lako. Ludogorec je poveo u 18. minuti sjajnim lobom kapetana Emila Gargorova. Isti je igrač zabio za 2-0 u 52. minuti glavom, a u 54. je Ivanov povisio na 3-0. Rumunji su poraz ublažili sedam minuta prije kraja golom iz penala.

Ludogorec je uz tri gola imao još nekoliko dobrih prilika, napad i sredina im izgledaju puno bolje od obrane.

- Slični su nama, idu se nadigravati, možda i nekad pretjeraju s pasovima. Ako želimo proći dalje morat ćemo biti u jednom od boljih izdanja. Ovo je najteži protivnik od svih  kojima je Dinamo igrao u 2. pretkolima - rekao je Damir Krznar, pomoćnik Ante Čačića.

Krznar je drugi put u nekoliko dana snimao Dinamova protivnika.

- Dinamo je velik i dobar klub, ali izgledi su 50-50. Mi možemo igrati i bolje od ovoga - rekao je trener Ludoreca Petev.

Vrijedi spomenuti da za Bugare brani Srbin Ivan Čvorović, koji je nedavno debitirao za reprezentaciju Bugarske u prijateljskoj utakmici protiv Nizozemske, a bivši dinamovac Guela zaigrao je pola sata u nastavku.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • CROpipo 03.07.2012.

    opet isto ko i prijašnjih godina... Pyunik, Neftci, sve neke velesile, a na kraju kanta...makar je bilo i problema s Hazarom, i ispadanje od Sheriffa

  • tomyxx 03.07.2012.

    Stvarno smo smiješni ljudi , pojedinci misle da je prvak Bugarske , Rumunjske i sličnih zemalja neka lijeva ekipa koje bi prvak iz Velike Hrvatske trebao nabiti 5:0 . Mislim da se varate jer ste umislili da su naše ekipe kao npr Dinamo , u rangu Reala i Barcelone , a normalno da nismo . Naš narod je jednostavno proklet , i ja bi da naši svi prođu , da haramo Europom , ali stvarnost je drukčija , a Dinamu neće biti lako, i da ispadnu pa što , i Bugari se nadaju proći kao i mi , to je sport .

  • SpužvaBob 03.07.2012.

    Neće biti propast svijeta ako dinamo ispadne od ludogoreca, kak god da se to desi, zasluženo ili ne, važno je prvenstvo i kup i afirmacija mladih igrača, najviše se plašim Čačića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare