To je to što me zanima!

Ludost: Argentinci ne žele Lea Messija u momčadi!

Bolni “šamar” od dojučerašnjih poklonika dobio je najbolji nogometaš današnjice i vođa argentinske nogometne reprezentacije, Lionel Messi (22)...
Vidi originalni članak

U Urugvaju će biti pakao, bit će to borba na život i smrt, najavio je Diego Maradona. U subotu je Argentinu spasio Martin Palermo, zabio je za pobjedu protiv Perua 2-1. S ta tri boda Argentinci su došli na četvrto mjesto, koje vodi direktno na SP.
“Gaučosi” se muče cijele kvalifikacije, a Maradoni kao izborniku baš i ne ide najbolje. O odlasku na SP odlučit će utakmica u Montevideu protiv Urugvaja, koji ima bod manje i pobjedom bi izbjegao dodatne kvalifikacije.
Argentinci će na stadionu Centernario protiv sebe imati i 73.000 urugvajskih navijača.
- Igrat ćemo za svoje živote i uvjeren sam da ćemo se kvalificirati na Svjetsko prvenstvo - izjavio je Maradona.
I dok izbornik uvjerava Argentince da će uspjeti, oni sve više sumnjaju u to. Čak su i Messija proglasili “viškom” - smatraju da mu je mjesto na klupi. U anketi više od 55.000 navijača, više od 60 posto smatra da Messiju nije mjesto u prvoj momčadi.
“Gauči” će protiv sebe imati Diega Forlana, koji ih dobro poznaje.
- Meni je Argentina draga, igrao sam tamo četiri godine i imam mnogo prijatelja - rekao je Diego Forlan i dodao:
- Imamo priliku za scenarij iz snova, nećemo ju propustiti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MESSI10 13.10.2009.

    koje su ovo budale ne žele najboljeg igrača na svijetu a žele na svjetsko prvenstvo neka onda dođe igrat za hrvatsku

  • HBCRO 12.10.2009.

    Pa nije isto igrati u Barci gdje imaš Xavia i Iniestu koji odrade dosta posla ili u Argentini gdje se od Messija očekuje sve i gdje svi paze samo na njega.Al definitivno zaslužuje nagradu za najboljeg igrača današnjice.

  • YodaZoda1 12.10.2009.

    Messi.... Jadan igrac. Ne moze pomoci timu niti protiv najjačih ekipa. Precijenjen igrač, a Ronalda se baca u zaborav. Ronaldo je najbolji, a Messi mu moze biti vodonoša!! Dao Bog da vas nema na SP, to će mi biti jedina utjeha, pošto mi ne idemo... =,( Ma Messi je zaku**c. Hahahaha.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare