To je to što me zanima!

Ludost: Hoće li Modrić i Rakitić morati igrati svaka dva dana?!

Španjolski sindikat nogometaša strahuje od udara na zdravlje igrača. Međunarodni sindikat profesionalnih nogometaša upozorio je da razmak između utakmica mora biti barem 72 sata
Vidi originalni članak

Vodstvo španjolske nogometne lige predložilo je da se utakmice igraju svakih 48 sati kada se nastavi sezona, koja je od sredine ožujka u prekidu zbog pandemije korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO: LUKA MODRIĆ

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O tome je putem videokonferencije razgovaralo sa španjolskim sindikatom nogometaša (AFE), koji nije sklon takvom rješenju jer bi moglo negativno utjecati na zdravlje igrača.

No, sindikat je dodao da će o tom prijedlogu odluku donijeti igrači, i to glasanjem, objavio je španjolski sportski dnevnik Marca. Međunarodni sindikat profesionalnih nogometaša (FIFpro) upozorio je da vremenski razmak između utakmica mora biti barem 72 sata.

POGLEDAJTE VIDEO: IVAN RAKITIĆ

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vodstvo lige i sindikat nogometaša (AFE) razgovarali su i o predloženom smanjenju plaća, ali detalji tog razgovora nisu poznati javnosti.

Jedanaest kola prije kraja Primere vodeća Barcelona ima 58 bodova, slijedi Real Madrid  sa 56, treća je Sevilla sa 47, a četvrti je Real Sociedad sa 46 bodova. Španjolska je druga zemlja u svijetu nakon Italije po broju žrtava i treća po broju oboljelih nakon SAD-a i Italije.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • crodark_1 01.04.2020.

    Nemaju samo 11 igraća.

  • techsill 01.04.2020.

    U NBA tako igraju..

  • komentator__Luka 01.04.2020.

    ajd ajd, ljudi rade 5-6 dana u tjednu da bi na kraju opet bili sirotinja dok ovi zarađuju bogatstva za jednu utakmicu tjedno a sad zbog krize bi morali jedno vrijeme svaki drugi dan, pa sad se odmaraju, nek malo stisnu kad bude trebalo i bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare