To je to što me zanima!

Luis Enrique bez dvojbi: Messi je najbolji igrač svih vremena!

Messi je učinio razliku. Danas nam je zabio dva gola, ali nismo loše reagirali samo što se njega tiče, nego u svim opasnim situacijama pred našim golom, kazao je Zinedine Zidane
Vidi originalni članak

Leo Messi najbolji je nogometaš svijeta svih vremena, a gledao sam puno nogometa i puno videa. Vratili smo navijačima za sjajnu podršku protiv Juventusa ovom velikom utakmicom, kazao je Luis Enrique nakon slatkog trijumfa Barcelone u Madridu.

Katalonci su se pobjedom u nedjeljnom "El Clásicu" vratili u igru za naslov prvaka Španjolske. Bodovno su poravnati s "kraljevima", uz utakmicu manje, a slavlje im je donio Lionel Messi u 92. minuti.

- Bilo je mnoštvo prilika, ovo je velik dan za sve navijače Katalonce i navijače Barcelone - dodao je trener Barcelone.

Čudesnu Argentinčevu partiju prokomentirao je i Zinedine Zidane, trener Real Madrida.

- Messi je učinio razliku. Danas nam je zabio dva gola, ali nismo loše reagirali samo što se njega tiče, nego u svim opasnim situacijama pred našim golom - rekao je Francuz na konferenciji za novinare i dodao:

- Imali smo puno prilika da utakmicu privedemo u svoju korist. Kad ne zabiješ, onda se ovakve stvari mogu dogoditi. I dogodile su se.

- Ne mogu biti sretan, pomalo smo razočarani rezultatom. Kod 2-2 i s desetoricom na terenu trebali smo biti pribraniji. No nogomet je takav, mi smo pozitivci i mogli smo zabiti i za našu pobjedu. Pogledat ću utakmicu još jednom, no to neće ništa promijeniti. Trebamo misliti o sljedećoj utakmici - zaključio je Zidane.

>>> Grafika: Kako je nepogrešivi Rakitić nadigrao Modrića

 
Idi na 24sata

Komentari 114

  • messiu1 27.04.2017.

    Da se razumije, ovo nije bilo potrebno ako do sada niste shvatili da je najbolji vjerovatno imate problema sa očima ☺

  • Joker123 24.04.2017.

    Cristiano Ronaldo je najbolji u povijesti!!!

  • Boki8 24.04.2017.

    Covjek je institucija. Vi niste normalni ili ste kvazi znanci nogometa sto opovrgavate Messija kao najboljeg nogometasa svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare