To je to što me zanima!

Enrique: Moja budućnost? Nije sad vrijeme za pričanje o tome

Iza nas je jako teška godina i želim se zahvaliti svima koji su vjerovali u mene ove sezone. Nisam ni sanjao da bismo mogli osvojiti 'treble', rekao je Luis Enrique
Vidi originalni članak

Ono što je Pep Guardiola s Barcelonom napravio u svojoj prvoj sezoni na klupi, to je sada ponovio i Luis Enrique. Katalonski je trener prošlo ljeto preuzeo Barcu, a kraj sezone dočekao je s tri velika trofeja u vitrini Nou Campa.

- Sretni smo, jako smo sretni. Imam fantastičnu momčad. Moji igrači su pobjednici, vojnici koji uživaju u svom poslu i sve nas čine sretnima - rekao je Luis Enrique nakon velike pobjede na berlinskom Olimpijskom stadionu.

Kup, prvenstvo i Liga prvaka. Samo je osam momčadi u Europi do sada to pošlo za nogom u jednoj sezoni, a Barcelona je na tom popisu dva puta. No sredinom sezone Barcelona nije izgledala kao momčad koja bi mogla uzeti sve tri 'kante'.

- Ovo nam je 60. utakmica u sezoni i 50. pobjeda. Iza nas je jako teška godina i želim se zahvaliti svima koji su vjerovali u mene. Nisam ni sanjao da bismo mogli osvojiti 'treble', no uvijek sam se trudio svoj posao napraviti najbolje što znam. Moji igrači pokazali su cijelom svijetu da se nikada neće umoriti od pobjeđivanja - dodao je Enrique te zabrinuo navijače naizgled nepromišljenom izjavom:

- Moja budućnost? Nećemo sada o tome, vrijeme je za slavlje večeras, sutra je pobjednička parada... Idem li po šest trofeja? Rekao sam, vidjet ćemo nakon slavlja.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • sena2 10.06.2015.

    I da Masin da te ispravim,najbolju obranu ima Bayern koji je primio 18 golova a Barca 21..Imaš na txt..

  • sena2 10.06.2015.

    Jat ili kako se već Zoveš ti si jedno veliko tele koje je zaljubljeno u svoju Kravicu Barcelonu i pišes tu romane i gluposti!Čovjek ima osjećaj da si ti osnovao barcu!Čovječe javi se njihovim čelnicima da ih promovira s po svijetu i da držis predavanja nesto poput Sir Alexa!!

  • strmi007 07.06.2015.

    Ima sreće što ima takve igrače,inače će kad preuzme nekog drugog proći kao F.Rijkaard koji je nakon Barce vodio 2-3 kluba i to jako loše, i ako se ne varam sad uopće više nije trener nego sportski direktor.Nije ni gvardiola ništa bolji,da nije prezeo Bayern koji je tad bio najbolji nebi ništa napravio,a ni nije u LP,dok prvenstvo lagano osvojiti kad nemaju konkurenciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare