To je to što me zanima!

Luis Enrique: Modrić? Za mene je najbolji igrač svijeta Messi...

Uoči utakmice s Vatrenima, Enrique se osvrnuo na nekoliko tema, uključujući i našeg kapetana Luku Modrića te igru Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji...
Vidi originalni članak

Španjolska nogometna reprezentacija puna samopouzdanja očekuje susret s Hrvatskom u Elcheu u utorak. Furija je na Wembleyju preokretom pobijedila Englesku (2-1), što znači da je Luis Enrique imao uspješan debi na klupi Španjolske.

Uoči utakmice s Vatrenima, Enrique se osvrnuo na nekoliko tema, uključujući i našeg kapetana Luku Modrića te igru Hrvatske na Mundijalu u Rusiji:

- Ako pričam o Hrvatskoj, onda ću pričati o Modriću i Rakitiću, ali ako moram pričati o tome tko je najbolji na svijetu, to je Leo Messi - tvrdi novi izbornik Španjolske. Ipak, dojmila ga se igra Vatrenih u Rusiji:

- Da, očekivao sam dobru igru Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. Imaju jako kvalitetne igrače, a jaka točka im je što se brane i napadaju kao momčad. Igrači se žrtvuju na terenu, dobro se brane nakon gubitka.

Dodao je da voli euforiju koja se stvorila među navijačima nakon pobjede nad Engleskom:

- Najbolje što možemo napraviti je učiniti cijelu zemlju sretnom. Mi smo profesionalci i moramo se pripremiti na najbolji način za ovu tešku utakmicu nakon dugog puta - rekao je Enrique. Utakmica između Hrvatske i Španjolske je u utorak u 20:45.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • bale123 11.09.2018.

    Messi najbolji ikad. Modric najbolji u 2018. Toliko.

  • kele2 10.09.2018.

    Messi i Ronaldo takvih neće biti idućih par desetljeća a možda par i stoljeće, drago mi je radi modrića da osvoji titulu igrača svijeta međutim ne možemo uspoređivati modrića s njima koji su osvojili te nagrade tko zna koliko puta tako da ne kužim ove komentare neke isto sada za utakmicu sa španjolskom bćmi bi tribali biti favoriti jer smo bili u finalu sp što je velik uspjeh ali oni su osvajači i sp i ep i to po par puta tako da

  • the devil 10.09.2018.

    Neka odigra barem 3 najjače lige i u svakoj ako bude najbolji,onda priznam, najbolji je..Ronaldo i Ronaldinho su za mene najbolji.. u svakom klubu bilo najjaći...lako je igrat za uefalonu.. kad igra za argentinu,nema ga na terenu...kakav najbolje,klinci ohladite

Komentiraj...
Vidi sve komentare