To je to što me zanima!

Luis Enrique: Prvenstvo će biti napeto, a Atletico M. je favorit

S obzirom na kaznu koju smo dobili, klub će iskoristiti preostalo vrijeme ovog prijelaznog roka i vidjeti koliko smo se pojačali. Otvoreni smo za novo jačanja...
Vidi originalni članak

Barcelona sutra protiv Elchea igra prvu utakmicu u novoj sezoni. S novim trenerom Luisom Enriqueom želi se vratiti na pobjedničke staze i ponovno osvajati titule .

- Ta utakmica može biti nevažna ako mi izgubimo, a onda sljedećih 37 pobijedimo. Meni je bitno da nam igra bude dobra, da igramo svojim stilom i nogometnom filozofijom, a nadam se da će nam do biti dovoljno za pobjedu, rekao je Enrique.

Otkrio je kakva je situacija s Neymarom.

- Uoči utakmice ćemo vidjeti u kakvom je stanju i može li mi pomoći, a onda odlučiti hoće li igrati.

Početni sastav?

- To ću igračima reći u svlačionici prije početka susreta. Svi koji su na popisu i koji su mi na raspolaganju mogu zaigrati. Svi moraju biti spremni.

Osvrnuo se i na Atletico.

- On je favorit za osvajanje naslova prvaka. Mijenjaju im se igrači, ali se zadržava ista ideja, čak se i usavršava. Tu je još i Real, vječni rival koji se dodatno pojačao. Bit će to jako uzbudljivo prvenstvo.

Hoće li biti dodatnih pojačanja?

- S obzirom na kaznu koju smo dobili, klub će iskoristiti preostalo vrijeme ovog prijelaznog roka i vidjeti koliko smo se pojačali. Otvoreni smo za novo jačanje momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • strmi007 23.08.2014.

    Bit će opet odlično,i ove sezone 3 jaka kluba u borbi za naslov,bilo bi odlično kad bi bio još jedan ali nema veze

  • NIKE 23.08.2014.

    Mnogo je love ububano a od toga jedinu klasu koju su doveli su Suarez i Raketa . Mathieu i Vermalen su samo stoperi , nije klasa koja kida kvalitetom no opet nisu prosječni . Tu negdje da posluže svrsi. Barcelona mi nije favorit iz razloga što su dosta igrača kupili i što će im biti potrebno određeno vrijeme na uštimavanje. No sigurno konkuriraju za naslov kao i svake godine.

  • Marko222_1 23.08.2014.

    Mislim da ce Barcelona osvojit jer AM nece imat srece kao prosle godine da svaku tekmu zabije neki krumpir i onda udre bunker i ne primi gol,tako sto se rijetko dogada dvaput,a Real male utakmice igra niti sa pola snage i mislim da ce se iskiksavat,a i CR malo igra malo ne...vjerujem da ce uzet barem manju pauzu od nogometa da zalijeci ozljedu kako treba kad skupi 3. zlatnu loptu!A i Barca ako je i ne bude islo suci ce je pogurat kao i uvijek tako da...

Komentiraj...
Vidi sve komentare