To je to što me zanima!

Luis Figo stigao je u Hrvatsku, pozirao u Bibinjama-Sukošanu

Stigao je u Real Madrid 2000., godinu dana nakon što je iz madridskog kluba otišao Davor Šuker. U velebnoj karijeri igrao je još za Sporting, Barcelonu i Inter, a ima i 127 utakmica za portugalsku repku
Vidi originalni članak

Palac gore i smiješak, omiljena poza Davora Šukera koju je preuzeo Luis Figo (44) poziravši u Marini Dalmacija u Bibinjama-Sukošanu. Portugalac je stigao u Hrvatsku na odmor, smjestio se na zadarskom području, a fotku je objavio Portus Beach Club.

Figo je u svoje vrijeme bio jedan od najboljih igrača svijeta. Stigao je u Real Madrid 2000., godinu dana nakon što je iz madridskog kluba otišao Davor Šuker. U velebnoj karijeri igrao je za Sporting, Real Barcelonu i Inter, a ima i 127 utakmica za Portugal.

Umirovio se 2009. godine, a u bogatoj kolekciji trofeja ima četiri naslova u La Ligi, dva španjolska kupa, tri superkupa, Ligu prvaka, Kup Uefa, dva Uefina superkupa, četiri naslova u Seriji A, talijanski kup i tri talijanska superkupa. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • talasoterapija 02.08.2017.

    Sjecam se kad je bio El clasico i kada su bacili svinjsku glavu na teren dok je izvodio korner. Sve u svemu jedan od najvecih veznjaka koji je postojao

  • 01.08.2017.

    Dobro došao! Lijep i ugodan odmor od mene! 🇭🇷

  • dom01 01.08.2017.

    Marina -Sukosan Bibinje je Turska .tj Turcima prodana

Komentiraj...
Vidi sve komentare