To je to što me zanima!

Luis Suarez ozlijeđen, neće igrati protiv Anderlechta?!

Najbolji igrač Ajaxa ima problema s ozljedom i po svemu sudeći neće zaigrati u posljednjoj utakmici skupine. A Dinamu treba pobjeda Ajaxa...
Vidi originalni članak

Znam da cijela Hrvatska, pogotovo navijači Dinama, očekuju da pobijedimo. Ali, iskreno, nama ta utakmica protiv Anderlechta nije važna. Nekoliko dana kasnije gostujemo kod NAC-a u Bredi, rekao je Ajaxov napadač Marko Pantelić i uznemirio sve oni koji vjeruju u Dinamov prolazak skupine.
U svakoj računici Ajax mora dobiti Anderlecht kako bi Dinamo imao šansu. Pobjedom nad Temišvarom, u slučaju da Nizozemci ne pobijede, Dinamo bi ostao tamo gdje ostaje već 40 godina.
- Učinit ću sve što je u mojoj moći da Ajax to dobije - najavio je Zdravko Mamić, dodatno objašnjavajući kako je mislio na sva legalna sredstva.
Ali dva dana prije utakmice iz Amsterdama je stigla loša vijest. Urugvajac Luis Suarez, daleko najbolji igrač Ajaxa i čovjek koji je 'uništio' Dinamo u dva sraza nizozemske i zagrebačke momčadi, najvjerojatnije neće igrati protiv Anderlechta. Ove je sezone zabio 18 gola u 17 prvenstvenih kola, ali protiv Belgijaca će morati zabiti netko drugi.
- Već neko vrijeme Luis se žalio na bolove u koljenu i odlučili smo ga poslati na pregled. Ne bi to trebalo biti ništa ozbiljno, ali najbolje je da ga odmorimo u utakmici protiv Anderlechta - rekao je trener Ajaxa Martin Jol.
Sve i da odigra najpoštenije, najbolje što može, teško itko može garantirati da će Ajax pobijediti Anderlecht. Pogotovo kad nema motiva, budući da je Ajax svoj dio posla već napravio. A još će igrati i bez najboljeg igrača, strijelca i 'pakera' kojeg žele i najveći svjetski klubovi...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • namigusa1987 17.12.2009.

    da su igrali kak spada kad su trebali, nebi ima se sad tresle gaće od zaleđenog terena protiv temišvara,namještaljke ajaxa sa anderlechtom itd...

  • mihi333 16.12.2009.

    ko je taj? :D

  • raar90 16.12.2009.

    Ovo je čisti primjer namještaljke...nema šanse da je ovaj frajer ozlijeđen.....ovo je isto ko i kad je engleska dobila \"slučajno\" crveni protiv ukrajine....mislim da nogomet, a i cijeli sport općenito lagano gubi smisao ovakvim žalosnim utakmicama!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare