To je to što me zanima!

Luis Suarez pobijesnio zbog promašaja i podrapao dres

Nakon što je iz idealne prilike promašio gol, Urugvajac se iskalio na dresu. Podrapao ga je baš kao što je to u zračnoj luci, u listopadu 2007. učinio Zdravko Mamić
Vidi originalni članak

Za navijače je dres svetinja. Njega se ne dira, ne baca, a pogotovo ne trga... I sreća Suarezova da su navijači Barcelone trenutačno zaokupljeni referendumom o neovisnosti Katalonije jer tko zna kako bi reagirali na ovakav potez. 

Naime, Urugvajac je išao sam na golmana Las Palmasa i poslao loptu pored stative. Onako vruć i nervozan, s obje ruke je podrapao dres. Točno po sredini. Otprilike, kao Zdravko Mamić majicu u zračnoj luci Pleso u listopadu 2007., na povratku iz Amsterdama, kada je Dinamo pobijedio 3-2 i izborio Europsku ligu.

Da stvar bude gora, ili bolja, kako god hoćete, Suarez je to napravio u sudačkoj nadoknadi, kad je Barcelona već vodila 3-0 i doista nije bilo potrebe da glumi Hulka i trga dres, koji je Kataloncima svetinja.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • sumarinac 02.10.2017.

    Gricko miirrrr

  • thedarkside 02.10.2017.

    Sjecam ga se jos kada je bio u ajaxu pa ona tekma protiv dinama ...jos sam tada rekao da ce biti igracina,sto i jest al brate nevolim ga otkako je poceo simulirat u barci,postao je odvratan!

  • Iskrivljena antena 02.10.2017.

    On je na strani agresora zato je potrgao dres on kao i neki komšije iz tenka 91 kažu ne osamostaljenju

Komentiraj...
Vidi sve komentare