To je to što me zanima!

Luiz plakao kao kišna godina: "Sram nas je, oprostite nam..."

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Samo sam htio usrećiti naše ljude. Žao mi je... Tako mi je žao. Sve što sam htio je vidjeti brazilske navijače kako se smiju, pričao je kroz suze Brazilac David Luiz...
Vidi originalni članak

Bio je kapetan Brazila jer nije bilo kartoniranog Thiaga Silve. Dugo će David Luiz pamtiti dan u kojem je vodio igrače protiv Njemačke. Njegov Brazil primio je sedam golova (7-1), a Luiz je bio neutješan.

- Samo sam htio usrećiti naše ljude. Žao mi je... Tako mi je žao. Sve što sam htio je vidjeti brazilske navijače kako se smiju  - rekao je Luiz nakon utakmice, a nije mogao zaustaviti suze.

- Ovo je dan velike tuge i žalosti. I lekcija. Životna lekcija.

Luiz je bio u šoku. Trebao je voditi momčad prema finalu, ali Nijemci su ih rastavili.

- Tražimo oprost od cijeloga svijeta, ne samo od Brazilaca. Ovo je bila naša sramota. Potop. Pa zabili su nam četiri gola u šest minuta - dodao je David Luiz.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • 09.07.2014.

    Eto sad se je vidjelo kakao je taj Luiz katastrofa od igraća ,u repki se šlepa uz Silvu ,a sad kad ga nije bilo ispala je katastrofa,on sam je kriv za pet golova švaba. u Chelseu se šlepa ,zabije neki super gol i lik ispada kao neki super stoper,pa lik trči ko po manekenskoj pisti izgubljen u vremenu i prostoru.Šta je PSG platio one silne milijune ja fakat neznam,valjda da se i tamo šlepa uz Silvu

  • tko te pita 09.07.2014.

    Koliko mi je drago zbog Njemačke, toliko mi je i žao Luiza! Dečko je sasvim na mjestu.

  • AnteG 09.07.2014.

    sada barem vidite koju kvalitetu imate kad nemate Neymara i Silvu! Ta dva igrača jedina zaslužuju epitet Brazilaca i jedini koji bi izborili mjesto u prvih 23 igrača Brazila iz 98! Nisam uopće iznenađen jer ovo je REALAN omjer snaga i znanja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare