To je to što me zanima!

Luka: Ako ćemo igrati kao s Interom, nikog se ne bojimo

Naš osnovni cilj pred početak natjecanja bio je proći u nokaut-fazu, čemu smo se sada približili. No, također je bitno da držimo ritam u Premiershipu, rekao je Luka Modrić
Vidi originalni članak

Nisam li vam nakon Twentea govorio da ova momčad može parirati bilo kojem sastavu u Europi?, slavodobitno je u razgovoru za službenu web-stranicu Tottenhama izjavio Luka Modrić.

Hrvatski se vezni nogometaš londonskog kluba još jednom prisjetio predstave momčadi Harryja Redknappa u utorak protiv Intera u dvoboju 4. kola Lige prvaka, pri čemu je londonska momčad na White Hart Laneu slavila 3-1 pobjedu.

- Od početka do kraja bili smo bolji na svakom dijelu terena. Bila je to nevjerojatna noć za klub i nas igrače – rekao je Modrić nastavivši:

- Govorio sam nakon pobjede protiv Twentea da možemo ravnopravno igrati s bilo kojim europskim klubom. Dokazali smo to protiv europskih prvaka.

- Moramo biti ponosni na to, ali također moramo nastojati nastaviti ovako, podizati se u kvalitativnom smislu sa svakom sljedećom utakmicom.

- Naš osnovni cilj pred početak natjecanja bio je proći u nokaut-fazu, čemu smo se sada približili. No, također je bitno da držimo ritam u Premiershipu nastojeći pobjeđivati u što više dvoboja. Budemo li igrali kao protiv Intera, nema te momčadi koje bismo se trebali bojati – rekao je 25-godišnji Tottenhamov playmaker. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LeonBožičević 05.11.2010.

    ili ne -.-

  • đony 05.11.2010.

    Da da a u subotu će dobit porciju od Boltona i to je to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare