To je to što me zanima!

Luka Bonačić: Na policiji ispada da sam ja krivac

Pretučeni bivši trener Hajduka Luka Bonačić ogorčeno kaže da ga u splitskoj policiji pitaju kocka li i je li se zadužio kod kamatara
Vidi originalni članak

Brutalno premlaćivanje bivšeg trenera Hajduka Luke Bonačića već je palo u zaborav, ali stvar je ponovno “zakuhao” intervju objavljen u jednom dnevnom listu, u kojem Bonačić navodno otkriva naručitelje napada. Zbog toga je jučer morao u PU splitsko-dalmatinsku na obavijesni razgovor.
- Došao sam vidjeti što je policija poduzela u mom slučaju, jesu li otkrili počinitelje ili ću morati pokrenuti privatnu istragu - rekao je i dodao kako mu je život zagorčao novinar koji nije korektno prenio razgovor.
- Nikad nisam imenovao napadača nego milje iz kojeg sam uvjeren da dolazi. To sam ponovio i policiji. Bonačić se poprilično “opekao”...
- Ne volim da se špekulira s imenima nekih ljudi koji nisu omiljeni i da se to meni stavlja u usta. Ja sam imao problem jer sam došao u Hajduk, a otkad sam otišao iz Hajduka, više nemam nikakvih problema. Da nisam bio trener Hajduka, nikad ne bih ni dobio po glavi - uvjeren je Bonačić i kaže da počinitelji nikad neće biti pronađeni.
- Policija me pita jesam li kockao, jesam li se zadužio kod kamatara... Ispada da sam ja kriv, a meni su jeb... majku, ja sam žrtva napada - ogorčeno kaže Bonačić, pokazujući fotografije na kojima se jasno vide velike posjekline, posljedice napada bejzbolskim palicama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • entoni 10.01.2008.

    Dragi Luka pošten jeb.. to ti je kod nas tako !

  • udrugabu 09.01.2008.

    ..buzdovane,zar ti stvarno misliš da je policija tu da bi štitila građane?Pa policija ti svugdje radi isti posao-štiti vlast koju su građani demokratski izabrali..od koga štite tu vlast? Od istih tih građana koji onda \"u ime naroda\" dobiju po rebrima kad se počnu bunit..e zato ti i je demokracija..da te mogu natamburat \"u ime naroda\"..

  • buzdovan 09.01.2008.

    Zašto bi Luka Bonačić morao biti \"frajer\"!? Ili bilo tko od nas? Pa, zato i postoji policija koju mi plaćamo da otkrije počinitelje. Bilo bi bolje da policajci budu frajeri kada treba zaštiti građane ili otkriti počinitelje ovakvih nedjela, a ne onda kada treba tjerati kumice s placa ili mlatiti pijane mladiće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare