To je to što me zanima!

Luka i Eduardo i kao veliki rivali ostaju pravi prijatelji

Znamo kakvi su suparnici Arsenal i Tottenham, slično kao Dinamo i Hajduk. Ali čak i unatoč tome ćemo se družiti, naravno da hoćemo, kaže Luka
Vidi originalni članak

Kako ne, ta me je njegova ozljeda strašno pogodila. Vidio sam tu katastrofu, a te večeri igrali smo utakmicu (i izgubili u Maksimiru od Varteksa nap.a.). Bilo je teško koncentrirati se na igru, svi smo mislili samo na Eduarda, započeo je Luka Modrić za engleske medije priču o svojem prijateljstvu s Eduardom. Koja je Englezima posebno intrigantna, jer igraju za najveće moguće rivale. Suparništvo Tottenhama i Arsenala jedno je od najstarijih i najvećih u Premier ligi. Navijači Tottenhama, primjerice, ni danas ne mogu oprostiti Solu Campbellu što je Spurse zamijenio Gunnersima, on je za njih neprijatelj broj jedan i to će još dugo biti.
- Znamo i Dudu i ja za to rivalstvo, ono je slično kao i suparništvo Dinama i Hajduka, na kojemu smo obojica odrastali.
No, to, očigledno neće pokvariti dugogodišnje prijateljstvo.
- Bez obzira na to suparništvo, mi ćemo se družiti i u Londonu. Mislim da smo veliki prijatelji i da ćemo biti zajedno kad god budemo mogli, odnosno, koliko će nam dopuštati klupske obveze. Radujem se tim susretima s njim, rivalstvo Tottenhama i Arsenala neće ugroziti naše prijateljstvo.
Vratio se opet na tu Duduovu ozljedu, još jednom opisao kako je bio tužan kad je vidio Taylorov start.
- Naravno da mi igrači znamo razmišljati da se i nama takvo što može dogoditi. No nije dobro stalno misliti na to, jer tada bismo se bojali istrčati na travnjak. Ne, nikad zbog te nesreće nisam razmišljao da ne odem u Premier ligu.
Pohvalio je atmosferu u Tottenhamovoj svlačionici, usporedio je s onom u hrvatskoj reprezentaciji.
- U reprezentaciji se svi jako dobro poznajemo i imamo prepoznatljiv stil, a i ovdje je slično. Opet sam u momčadi koja voli držati loptu. Dobri smo, vjerujem da možemo čak i do Lige prvaka dogodine.

DUDU STIGAO DA BI SE SNIMAO ZA KALENDAR
Eduardo je u nedjelju nakon liječenja u Brazilu stigao u London i odmah su ga dočekale klupske obveze. Naime, zajedno s ostatkom momčadi Dudua su snimali za novi Arsenalov kalendar, s novim dresovima za sezonu 2008./09. Ranije je telefonski pričao s Aljošom Asanovićem, s kojim je dogovorio sastanak na poslijepodnevnoj utakmici protiv madridskog Reala. U utorak bi, pak, Eduardo trebao doći u Zagreb i sastati se s izbornikom Slavenom Bilićem.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvatska 03.08.2008.

    tko želi ovdje može gledat prijenos tottenham vs borissia D http://www.justin.tv/celtictalk

Komentiraj...
Vidi sve komentare