To je to što me zanima!

Luka i Sofija podijelili radosnu vijest: 'Čekamo prvo dijete...'

DRUGO DIJETE! Luka Jović pristigao je u Beograd u jeku pandemije korona virusa na šok i nevjericu ovdašnje javnosti, ali napokon smo saznali i točan razlog - napadač uskoro postaje otac po drugi puta
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jović pobjegao iz karantene i otišao u Beograd kod cure?

'Htjeli bi smo s vama podijeliti jako lijepe vijesti - čekamo bebu! - napisala je na svom Instagram profilu srpska manekenka Sofija Milošević, djevojka nogometaša Real Madrida Luke Jovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Toliko sam zahvalna što Luka može biti sa mnom kroz ovaj period. Ne mogu zamisliti kako bi to bilo da sam bez njega za ovog teškog razdoblja koje prolazi cijeli svijet' - stoji u objavi. 

Moglo bi se reći da je Luku krenulo na privatnom planu kada već nije u Realu među najboljima, a sada se namjerio na zlo i srpskoj javnosti. 

Naime, u Realu nikako da mu krene, nalazi se u sjeni prekaljenog francuskog napadača Karima Benzeme, a žestoko ga napada i srpska javnost zbog povratka iz Madrida u Beograd i neposlušnosti tamošnjim represivnim organima koji su mu zapovjedili da mora biti u samoizloaciji 14 dana. Jović je umjesto samoće odabrao šetnju, restorane i beogradske kafiće u društvu svoje drage.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jović pobjegao iz karantene i otišao u Beograd kod cure?

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 21.03.2020.

    Eto još jedna neradnica se osigurala za cijeli život.

  • ZDRAVKO TATA 21.03.2020.

    Umjesto da trpa u Realu,on trpa po Beogradu...

  • acivij 20.03.2020.

    Koga zanima rezervina rezerva?

Komentiraj...
Vidi sve komentare