Sport

Komentari 25

Jović pobjegao iz karantene i otišao u Beograd kod cure?

Jović pobjegao iz karantene i otišao u Beograd kod cure?

Iz Uprave su nam rekli da nećemo trenirati, da moramo biti kod kuće i da ne smijemo da napustiti Madrid, rekao je srpski napadač Luka Jović prije nekoliko dana, a onda napravio upravo to. Napustio je Madrid...

Prije više od tjedan dana košarkaš Real Madrida Trey Thompkins bio je pozitivan na korona virus, a u istom trenu zavladao je kaos u Realu. 

Cijeli kamp Valdebebas je kompletno stavljen pod ključ, a nogometaši i košarkaši su poslani u kućne karantene. Dakle, dva tjedna mirovanja, niti slučajno napustiti svoj dom. 

Luka Modrić, Karim Benzema i ostale zvijezde poštuju savjete liječnika i pravila koje im je postavio klub, ali Luka Jović pomislio je da to ne vrijedi za njega. Njegova djevojka Sofija Milošević slavila je u Beogradu 28. rođendan, a srpski nogometaš to očito nije smio propustiti. Unatoč svim zabranama, čovjek se zaputio prema Srbiji u privatnom avionu, a onda je cijeli dan proveo u društvu svoje cure.

Kurir piše kako je obilazio restorane i bio u doticaju s drugim ljudima, iako je i sam svjestan da mu to baš nije najpametnija ideja. Prije nekoliko dana izjavio je kako se kupao u bazenu, u klupskom kampu, poslije zaraženog Thompkinsa. Klub mu je izričito naložio da mora biti u karanteni 14 dana, ali Jović je odlučio prekršiti pravila.

- Kako sam povrijeđen i ne treniram, posljednjih dana sam koristio iste bazene kao i Thompkins, ali nemam nikakve simptome. Iz Uprave su nam rekli da nećemo trenirati, da moramo biti kod kuće i da ne smijemo da napustiti Madrid - rekao je srpski napadač prije nekoliko dana, a onda napravio upravo to. Napustio je Madrid.

Nije poznato je li to napravio uz dopuštenje kluba, ali ovo su već stvari koje graniče s glupošću jer je u Španjolskoj preko 12.000 zaraženih i svjesno je mogao dovesti u opasnost i druge ljude. Vjerojatno mu slijedi i drakonska kazna jer je zabranjeno putovati u drugu zemlju ako vam je naloženo da budete u kućnoj karanteni.

Jović je ionako u Realu na tankom ledu, a ovaj potez mogao bi utjecati na njegovu budućnost u kraljevskom klubu.