To je to što me zanima!

Luka ide po 2. trofej s Realom, sedmi El Clasico u finalu Kupa

Modrić trebao bi biti u početnom sastavu Reala kao i uvijek kada se igraju ključne utakmice. Hrvatski reprezentativac traži svoj drugi trofej po dolasku u Madrid...
Vidi originalni članak

Barceloni je večerašnje finale Kupa kralja protiv Real Madrida najvjerojatnije vrhunac sezone. Ispali su iz Lige prvaka, u Primeri zaostaju četiri boda za vodećim Atleticom pet kola prije kraja, a ovaj trofej je svakako vrjedniji od jedinog osvojenog na početku sezone - španjolskog Superkupa

Međutim, Barca je u krizi koju su dodatno pogoršala dva uzastopna poraza. Ne mogu računati niti na ozlijeđene Valdesa i Piquea, a jedino što ih puni optimizmom su međusobne utakmice s Realom ove sezone. Pobijedili su ih u oba El Clasica, na Nou Campu 2-1 i 4-3 na Santiago Bernabeu.

"Kraljevi" su pak u potpuno drukčijoj situaciji. U igri su za tri trofeja, a posebno je dojmljiv put do finala koje se danas igra u Valenciji. U osam utakmica Iker Casillas nije primio niti gol! Najveći hendikep bit će im neigranje nedovoljno spremnog Cristiana Ronalda.

Luka Modrić trebao bi biti u početnom sastavu kao i uvijek kada se igraju ključne utakmice. Hrvatski reprezentativac traži svoj drugi trofej po dolasku u Madrid, prvi je osvojio početkom prošle sezone u domaćem Superkupu.

Inače, ovo će biti sedmi El Clasico u finalu Kupa kralja, a omjer je zasad 3-3. Posljednji put je 2011. Real bio bolji 1-0 nakon produžetka.

Tekstualni live prijenos pratite od 21.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • White_ST 16.04.2014.

    idemoo Hala Madrid !

  • zokinjo 16.04.2014.

    Real će dobiti kantu, hahahhahha Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • MILF Hunter 16.04.2014.

    Real ako ovo večeras i osvoji biti će mu jedini trofej u sezoni, tako da realovci uživajte..;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare