To je to što me zanima!

Luka igra, Real gazi! 'Kraljevski klub' sad je srušio i Atletico

Nakon dva poraza zaredom, onog od Alavesa i Šahtara, momčad Zinedinea Zidanea se trgnula i s ovom pobjedom sad ima tri pobjede u nizu, sve protiv redom teških protivnika
Vidi originalni članak

Real Madrid slavio je u 13. kolu španjolske Primere protiv Atletico Madrida 2-0!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon dva poraza zaredom, onog od Alavesa i Šahtara, momčad Zinedinea Zidanea se trgnula i s ovom pobjedom sad ima tri pobjede u nizu, sve protiv redom teških protivnika - Seville, Borussije Mönchengladbach i sad Atletica.

ČESTITAO ROĐENDAN Modrić objavio fotku s majkom, fanovi u šoku: 'Kao jaje jajetu'

Real je dominirao cijelom utakmicom, a vodstvo su uhvatili već u 15. minuti kada je zabio Casemiro. S tim vodstvom otišli su i na predah.

HVALOSPJEVI ŠPANJOLACA 'Klinci žele biti napadači i davati golove sve dok ne vide Modrića'

U nastavku u 63. minuti Carvajal puca iz daljine, no pogađa stativu, a lopta od stative pogađa Oblaka te od njega odlazi u gol!

Hrvatski veznjak Luka Modrić u posljednje vrijeme igra sve više, a s njegovim konstantnim igranjem podigla se i igra Reala. U ovoj utakmici također je bio u prvih 11, a izašao je u 89. minuti.

PEREZU, VADI PAPIRE Navijači Reala nemaju dvojbi: Dajte novi ugovor Luki Modriću!

Usprkos porazu, Atletico je i dalje prvi na tablici s 26 bodova, a Real se pobjedom približio na treće mjesto s 23 boda. Sociedad je drugi s 25 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 13.12.2020.

    Bez obzira, ne vjerujem da mogu išta osvojiti ove sezone osim naravno uz poguranac saveza i Uefe po običaju.Nadam se da do toga ipak neće doći.

  • 13.12.2020.

    E moji nepismeni novinari. Kraljevski klub ste napisali pod navodnicima. Real je kraljevski klub a valjda znate sto se pod navonike stavlja ili da vam i to objasnim?

  • ćiribu_ćiriba 13.12.2020.

    Tako je, Real odigrao kraljevski i juriša po novu titulu kao i Dinamo.Svatko je kraljevski klub u svojoj državi

Komentiraj...
Vidi sve komentare