Obavijesti

Show

Komentari 88

Modrić objavio fotku s majkom, fanovi u šoku: 'Kao jaje jajetu'

Modrić objavio fotku s majkom, fanovi u šoku: 'Kao jaje jajetu'
8

Otac Stipe i majka Radojka rijetko se pojavljuju u javnosti i ne vode javni život, ali nogometaš godinama unazad ističe kako su mu najveća podrška. Nedavno im je i posvetio prestižnu nagradu 'Zlatna lopta'

Nogometaš Luka Modrić (34) često objavljuje fotografije sa suprugom Vanjom (38) i djecom Ivanom (10), Emom (7) i Sofijom (2), a sad je milijunima pratitelja pokazao i majku Radojku (60). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Luka Modrić u Zadru 01:03

Naime, Luka je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz djetinjstva, a ovaj put povod je Radojkin jubilarni 60. rođendan. Brojni pratitelji pridružili su se čestitkama, a nisu mogli ne primijetiti i sličnosti između majke i sina. 

- Ti si muška verzija mame. Kao jaje jajetu. Predivna fotografija i čuvaj svoje roditelje. Sigurno je ponosna na tebe - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Otac Stipe i majka Radoja rijetko se pojavljuju u javnosti i ne vode javni život, ali nogometaš godinama unazad ističe kako su mu oni najveća podrška. Nedavno im je i posvetio prestižnu nagradu 'Zlatna lopta'. 

- Sine moj, ja sam najponosniji i najsritniji ćaća na svijetu, ti si moj genij, ne mogu više... Ovaj, ne znam što da kažem, presretan sam. Presretan. Tvoj veliki rad, trud i odricanje, svi se ponosimo s tobom - rekao je Lukin tata. 

POGLEDAJTE VIDEO: