To je to što me zanima!

'Luka je nosio ekipu, ali vidi se da je 'Najbolji' malo umoran...'

Nismo igrali dostojno razine na kojoj želimo biti, a loše smo započeli utakmicu i odmah su nas nadigrali i zabili dva gola. Oni su bili jako dobri, mi nismo, kaže trener Reala
Vidi originalni članak

Luka Modrić i društvo doživili su pravi potop: Sevilla je isprašila Real 3-0, a domaćin je Realu natrpao tri komada već u prvom poluvremenu!

Nitko nije Real u 21. stoljeću na domaćem terenu pobijedio koliko je Sevilla, a Real je posljednji put na predah s tri razlike zaostastka išao prije 15 godina! Pogađate, protiv Seville...

Pokušao se kraljevski klub vratiti, najbolji igrač na svijetu zabio je prekrasan gol, a onda je po četvrti put u ovoj sezoni Realu intervenirao VAR...

No dosad nije bilo problema! Golovi su potvrđeni u utakmicama sa Leganesom i Espanyolom, a u susretu s Gironom jedan gol više ili manje ionako nije bio previše bitan, no ovdje je gol poništen Modriću. Potom se ozlijedio i Marcelo, pa je momčad posljednjih 15 minuta igrala s igračem manje, a što je najgore - izvjesno je kako će brazilski branič propustiti i gradski derbi s Atleticom (subota, 20.45), možda čak i utakmicu Lige prvaka protiv CSKA sljedeći tjedan.

Marca je u izvještaju utakmice imala jako malo riječi hvale za madridsku momčad, po ocjenama najbolje su prošli Courtois, Lucas, Ceballos, Mariano, Bale i Modrić, a svi su dobili - jednu zvjezdicu. Ostali niti to.

'The Best se trudio, ali očito je da je umoran. Nosio je momčad na leđima, ali nitko ga nije pratio, a onda mu je još i VAR poništio gol', piše Marca u izvještaju utakmice uz dodatak da se neki očito nisu ni presvukli iz odijela s dodjele nagrada.

Trener Reala Julen Lopetegui očekivano i nije bio previše oduševljen očajnim padom svoje momčadi:

- Nismo igrali dostojno razine na kojoj želimo biti, a loše smo započeli utakmicu i odmah su nas nadigrali i zabili dva gola. Oni su bili jako dobri, mi nismo - započeo je Lopetegui.

- Ovo nije problem mentaliteta, već je bio splet sretnih okolnosti za njih, a splet nesretnih za nas. Vidjet ćemo kako će završiti utakmica s Atleticom, sad je vrijeme za pripreme - rekao je španjolski trener, dok je šef odnosa s javnošću Emilio Butragueno podržao korištenje VAR-a usprkos tomu što ih je ono možda i koštalo gola.

- Podržavamo VAR jer na taj način sudac ima više elemenata po kojima može donijeti točnu odluku.

A ono što je možda i najgore od svega: Real bi bio prvi da nije izgubio utakmicu jer je Barcelona ranije kiksala protiv Leganesa! Više od tisuću dana prošlo je od zadnjeg puta kad su Real i Barcelona izgubili na isti dan, a to se dogodilo 4. siječnja 2015., kad su kobni bili Valencia i Real Sociedad, no Casemiro se Kataloncima ne zamara:

- Mislimo o sebi, a ne o Barceloni. Možda nam to olakšava igranje, no mislimo o sebi - objasnio je 26-godišnji Brazilac te nastavio:

- Pustili smo im prvi dio, nismo uopće igrali kako igramo cijelu sezonu. Na poluvremenu nam je bilo jasno da smo im prvih 45 minuta pustili, a onda se ovo dogodi. Kasnije smo se mogli pokušati vratiti, no nismo mogli puno.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • danko1471991 27.09.2018.

    Ma dajte više ste dosadni s tim Modrićem,Messi i Ronaldo imaju po pet takvih nagrada pa se ne busaju toliko kao Modrić...ako ispred prezimena Modric stalno stavljate pridjev najbolji sto bi onda trebalo biti ispred Messija i Ronaldo(nema te rijeci)...ja imam svoje mišljenje kao pratitelj nogometa i nitko i ništa mi ne može promijeniti to mišljenje da Modrić ni u snu nije najbolji,cak ni tu jednu hebenu godinu...koliko vidim moje mišljenje dijele i puno njih ostalih...only Messi...

  • Minkem 27.09.2018.

    Covjek ima 33 godine. Neki su zavrsavali karikere a nisu bili ni blizu tim godinama. Neki imaju toliku trbusinu da se ne mogu ustat. Bas mi je drago da je uopce ostao u realu. Vidi se koliko ga cijene cim si njega ostavili a ronalda pustili

  • Joker123 27.09.2018.

    Zaboravia je

Komentiraj...
Vidi sve komentare