Obavijesti

Sport

Komentari 98

'Luka je nosio ekipu, ali vidi se da je 'Najbolji' malo umoran...'

'Luka je nosio ekipu, ali vidi se da je 'Najbolji' malo umoran...'
2

Nismo igrali dostojno razine na kojoj želimo biti, a loše smo započeli utakmicu i odmah su nas nadigrali i zabili dva gola. Oni su bili jako dobri, mi nismo, kaže trener Reala

VIDEO

Luka Modrić i društvo doživili su pravi potop: Sevilla je isprašila Real 3-0, a domaćin je Realu natrpao tri komada već u prvom poluvremenu!

Nitko nije Real u 21. stoljeću na domaćem terenu pobijedio koliko je Sevilla, a Real je posljednji put na predah s tri razlike zaostastka išao prije 15 godina! Pogađate, protiv Seville...

Pokušao se kraljevski klub vratiti, najbolji igrač na svijetu zabio je prekrasan gol, a onda je po četvrti put u ovoj sezoni Realu intervenirao VAR...

No dosad nije bilo problema! Golovi su potvrđeni u utakmicama sa Leganesom i Espanyolom, a u susretu s Gironom jedan gol više ili manje ionako nije bio previše bitan, no ovdje je gol poništen Modriću. Potom se ozlijedio i Marcelo, pa je momčad posljednjih 15 minuta igrala s igračem manje, a što je najgore - izvjesno je kako će brazilski branič propustiti i gradski derbi s Atleticom (subota, 20.45), možda čak i utakmicu Lige prvaka protiv CSKA sljedeći tjedan.

La Liga Santander - Sevilla v Real Madrid

Marca je u izvještaju utakmice imala jako malo riječi hvale za madridsku momčad, po ocjenama najbolje su prošli Courtois, Lucas, Ceballos, Mariano, Bale i Modrić, a svi su dobili - jednu zvjezdicu. Ostali niti to.

'The Best se trudio, ali očito je da je umoran. Nosio je momčad na leđima, ali nitko ga nije pratio, a onda mu je još i VAR poništio gol', piše Marca u izvještaju utakmice uz dodatak da se neki očito nisu ni presvukli iz odijela s dodjele nagrada.

Trener Reala Julen Lopetegui očekivano i nije bio previše oduševljen očajnim padom svoje momčadi:

- Nismo igrali dostojno razine na kojoj želimo biti, a loše smo započeli utakmicu i odmah su nas nadigrali i zabili dva gola. Oni su bili jako dobri, mi nismo - započeo je Lopetegui.

- Ovo nije problem mentaliteta, već je bio splet sretnih okolnosti za njih, a splet nesretnih za nas. Vidjet ćemo kako će završiti utakmica s Atleticom, sad je vrijeme za pripreme - rekao je španjolski trener, dok je šef odnosa s javnošću Emilio Butragueno podržao korištenje VAR-a usprkos tomu što ih je ono možda i koštalo gola.

- Podržavamo VAR jer na taj način sudac ima više elemenata po kojima može donijeti točnu odluku.

A ono što je možda i najgore od svega: Real bi bio prvi da nije izgubio utakmicu jer je Barcelona ranije kiksala protiv Leganesa! Više od tisuću dana prošlo je od zadnjeg puta kad su Real i Barcelona izgubili na isti dan, a to se dogodilo 4. siječnja 2015., kad su kobni bili Valencia i Real Sociedad, no Casemiro se Kataloncima ne zamara:

- Mislimo o sebi, a ne o Barceloni. Možda nam to olakšava igranje, no mislimo o sebi - objasnio je 26-godišnji Brazilac te nastavio:

- Pustili smo im prvi dio, nismo uopće igrali kako igramo cijelu sezonu. Na poluvremenu nam je bilo jasno da smo im prvih 45 minuta pustili, a onda se ovo dogodi. Kasnije smo se mogli pokušati vratiti, no nismo mogli puno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu