To je to što me zanima!

Luka Karabatić: Nismo nikog odmarali, Hrvatska je bila bolja

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Francusku rezultatom 23-20 i osigurala plasman na kvalifikacije za Olimpijske igre. Dinart je malo promiješao sastav, ali Francuzi ističu da to nije razlog njihova poraza
Vidi originalni članak

Nismo se htjeli odmarati. Svaka utakmica se igra da se dobije. Ali znali smo da idemo dalje pa nije baš bilo lako psihički jer smo željeli i čuvati energiju i dobiti utakmicu. Hrvatska je zaslužila pobjedu, golman je branio odlično. Promašili smo puno zicera i tu smo izgubili utakmicu, rekao je nakon utakmice francuski pivot Luka Karabatić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Kauboji' su izludili Francuze odličnom obranom i brzim reakcijama krila. Blistali su Zlatko Horvat sa sedam i David Mandić sa četiri zabijena gola, a na sve se to nadodao odlični Marin Šego s obranama u ključnim trenutcima. Hrvatska je za OI i prestiž bila bolja od Francuske (23-20).

Francuzi su i prije ove utakmice osigurali polufinale, ali zbog ovog poraza najvjerojatnije će u tom susretu igrati protiv Danske. Njihov izbornik već je istaknuo da se ne boji nikoga pa mu je svejedno s kim će igrati utakmicu prije finala.

- U polufinalu ćemo najvjerojatnije na Dansku. Gledat ćemo večeras tu utakmicu. Svi smo umorni, ali sad smo u polufinalu i idemo po medalju - zaključio je mlađi Karabatić.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • 24.01.2019.

    sigurno bu. priznal ? pa opet po sudu trckarqt .naj me

  • Fenix 24.01.2019.

    Pogledajte zadarsko zalede. Kao u Pakistanu. Niti vode,niti kanalizacije ,niti kanta za smece. Samo dodite u Benkovac i Obrovac pa da se uvjerite u pravo lice "Lijepe Nase ".

  • Silius 24.01.2019.

    Hvala Luka . To su odlike pravog sportaša , velik i u porazu. Ne samo on nego svi francuzi pocevsi od izbornika Dinarta pa dalje su nas pohvalili ,hvala momci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare