To je to što me zanima!

Luka Modrić debitirao za Spurse protiv Norwicha!

U pobjedi svoje momčadi protiv drugoligaša (5-1), hrvatski reprezentativac je odigrao solidnih prvih 45 minuta na poziciji polušpice. Nije uspio zabiti
Vidi originalni članak

U paru s mladim Meksikancem pristiglim iz Barcelone, Giovanijem Dos Santosom, Luka je zaigrao iza usamljenog napadača Darrena Benta. U svom prvom nastupu u dresu Tottenhama bivši kapetan Dinama nije odigrao veliku utakmicu, ali za tih 45 minuta provedenih u igri pokazao je da će biti pojačanje za Tottenham.
Sudjelovao je u jednoj opasnoj akciji. Jermaine Jenas je povukao u 5. minuti, odigrao je dupli pas s Lukom i izbio pred golmana Marshalla. Zaobišao ga je, ali njegov udarac su na crti zaustavili braniči Norwicha. Nakon toga Modrić je pokušavao, ali drugi su igrači preuzeli glavne uloge. Dos Santos i Jenas bili su vrlo razigrani, ali prvi gol u 10. minuti zabio je - Stefanović. Branič Norwicha, koji je nedavno stigao iz Fulhama, skrenuo je u mrežu loptu koju je pred gol poslao Dos Santos.
Cureton je izjednačio šest minuta kasnije, ali to je bilo sve od Norwicha ove večeri. Tottenham je opet poveo u 44. minuti, kada je akciju O'Hare i Jenasa udarcem s desetak metara završio Darren Bent. Bila je to posljednja zanimljivost u prvom poluvremenu, nakon kojega je Luka Modrić ostao u svlačionici. Umjesto njega zaigrao je engleski reprezentativac Aaron Lennon.
Tottenham je i u nastavku nastavio stvarati šanse, a zabijao je - isključivo Bent. Tamnoputi napadač pogađao je u 56., 72. i 75. minuti i tako utakmicu završio s četiri gola! Posebno lijep bio je posljednji. U akciji su sudjelovala petorica igrača, svi su odigrali 'iz prve', a za završnicu je ponovno bio zadužen Darren Bent.

NORWICH - TOTTENHAM 1-5 (1-2)
NORWICH CITY: Marshall, Otsemobor, Bertrand (od 38. Russell), Clingan, Omozusi, Stefanovic (od 60. Chadwick), Croft, Fortheringham, Cureton (od 69. Martin), Hoolahan, Pattison.
TOTTENHAM: Gomes, Gunter, Gilberto (od 60. Bale), King (od 46. Assou-Ekotto), Dawson (od 27. Huddlestone), O'Hara, Jenas, Zokora, Dos Santos (od 81. Taarabt), Modric (od 46. Lennon), Bent.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvatska 28.07.2008.

    Do početka prvenstva će on doseć formu u kakvoj igra godinama i bit će jedan od najboljih u premiershipu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare