To je to što me zanima!

Luka Modrić napokon trenirao: Opet u pogonu nakon 88 dana

Real Madrid odradio je prvi trening po dolasku na pripreme u Australiju. U trenažnom je procesu nakon gotovo četiri mjeseca i hrvatski reprezentativac Luka Modrić
Vidi originalni članak

Nakon istegnuća ligamenata desnog koljena u utakmici protiv Málage 18. travnja prvotno se govorilo kako će Luka Modrić s travnjaka izbivati oko tri tjedna. No hrvatski reprezentativac loptu nije udarao gotovo četiri mjeseca.

Više od 12 tjedana (88 dana) prošlo je otad pa sve do današnjeg treninga Real Madrida u kojem je Luka trenirao punom snagom.

"Kraljevski klub" nalazi se na pripremama u Melbourneu gdje je momčad, uz Modrića i Cristiana Ronalda, odradila prvi trening. Na rasporedu su bila dodavanja iz prve, pritisak i čuvanje posjeda lopte na manjem prostoru.

Madriđani u prvom dijelu priprema u Australiji igraju protiv Rome (subota, 18. srpnja) i Manchester Cityja (24. srpnja).

Krajem mjeseca potom momčad seli u Kinu na drugi dio priprema i utakmice protiv Intera u Guangzhouu (27. srpnja) i Milana u Šangaju (30. srpnja), a konačno uigravanje za početak sezone imat će na turniru u Münchenu protiv Tottenhama te Bayerna ili Milana (4./5. kolovoza) i u Oslu protiv Vålerenge (9. kolovoza).

Idi na 24sata

Komentari 51

  • - DAVOR - 15.07.2015.

    Na slici ko da ga na silu izvode s terena ko nekog izgrednika :))

  • HajdukZiviVjecno1950 15.07.2015.

    Kazete 4 mjeseca a kasnije napisete 12 tjedana a to su zapravo 3 mjeseca,jao vi novinari samo preuvelicavate

  • strmi007 15.07.2015.

    Modrinacija se nastavlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare