To je to što me zanima!

Modrić se pohvalio slikom s velikanom Tottijem: Moj idol

Hrvatski se veznjak slikao sa svojim uzorom Francescom Tottijem. U vrijeme kada je Totti debitirao za momčad Rome, Luka Modrić imao je tek osam godina
Vidi originalni članak

S velikim Francescom Tottijem nakon sjajne pobjede. Moj idol, pohvalio se Luka Modrić na društvenim mrežama fotografijom s talijanskom legendom nakon utakmice u Rimu.

 

Real Madrid s prve utakmice osmine finala Lige prvaka iz Rima se vratio s velikom prednosti 2-0, a Luka je u Madrid došao i s novim 'trofejem' u karijeri - fotografijom s Tottijem (39).

Iako je Totti u igru ušao tek u 87. minuti i jedva da je dodirnuo loptu, Luka je igrao svih 90 minuta i za svoj nastup dobio uglavnom vrlo dobre ocjene te su na terenu zajedno proveli tek nešto više od pet minuta. 

Razlika u godinama između ova dva nogometna majstora je devet godina, a kada je legendarni Talijan debitirao za Romu, Luka Modrić imao je osam godina i nije ni sanjao da će jednog dana biti na istom terenu sa svojim uzorom.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • strmi007 19.02.2016.

    Modrinacija se nastavlja

  • matrix-st 19.02.2016.

    Lijepo je kad se ljudi poštuju!

  • 19.02.2016.

    A prije 2 mjeseca mu je bio Boban idol, a prošle godine Prosinečki.. A godinu prije Prosinečkog, Štef Lamza. Za svaki drugi medij mu je drugi igrač uzor... Modriću igračina si ali odluči se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare