To je to što me zanima!

Luka Modrić posjetio svoju školu i donirao dresove...

Hrvatski reprezentativac izazvao je pravu euforiju posjetom svojoj bivšoj osnovnoj školi u Zadru. Djeci je donirao nogometne dresove i lopte...
Vidi originalni članak

Nogometaš engleskoga Tottenhama i hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić u petak navečer je u zadarskoj Osnovnoj školi Šime Budinića bio okružen desecima mališana koji su se tiskali oko njega kako bi dobili autogram. Luka im se potpisivao na fotografije, lopte, dresove ili na običan list papira. Djeci je bilo jedino važno doći do njega, fotografirati se i dobiti potpis. No, zvijezda engleskoga nogometa u svoju bivšu školu nije došao praznih ruku. Svojim malim sugrađanima darovao je dresove i sportsku opremu, te ima dao recept za uspjeh.
- Samo slijedite svoje snove i vjerujte u njih te budite uporni, pa ćete uspjeti - poručio je malim Zadranima Luka Modrić.
Škola je darovala i Luku, koji će u Englesku ponijeti dres Osnovne škole Šime Budinića, u kojoj je kao dječak sanjao nogometni san, koji je kasnio i ostvario.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • boys 05.06.2010.

    neka dinamovac pokaže kako se voli grad u kojem je rođen

  • SvemoguciTukarak 05.06.2010.

    mogo je ici i u srednju da ju je zavrsio lol

  • HUMI 05.06.2010.

    Luka je super momak... uvik je spreman dati autogram i slikati se....Virujem da mu to i dosadi... On je čovik iz naroda... Pa i kum na vinčanju mu je stari prijatelj iz djetinjstva a ne neki fensi-šmensi..!!!! Luka sritno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare