To je to što me zanima!

Očajni Real izgubio na Mallorci, Luka Modrić prestigao Ronalda

Nakon prošlotjednog remija protiv Real Sociedada "kraljevi" su prosuli pobjede na Balearima. Dobre su to vijesti za Barcelonu koja bi se nakon večernjeg derbija sa Sevillom mogla odlijepiti na vrhu
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti s kombiniranom je postavom zaigrao od prve minute protiv Mallorce, bez Thibauta Courtoisa, Luke Modrića, Tonija Kroosa i Karima Benzeme, a klub s Baleara jako mu je zakomplicirao život i borbu za naslov prvaka Španjolske.

Real Madrid izgubio je kod Mallorce 1-0 autogolom Nacha Fernándeza iz 13. minute.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najbolju priliku propustio je u 60. minuti Marco Asensio nakon što je Vinicius Junior izborio penal. Udarac mu je skinuo Predrag Rajković, a bio je to znak za uzbunu kod trenera "kraljevskog kluba".

Uveo je u 64. minuti Luku Modrića umjesto Federica Valverdea, čime je Hrvat prestigao Cristiana Ronalda i samostalno zasjesti na 19. mjesto vječne ljestvice po broju nastupa u dresu madridskih bijelih. Luki je to 439. nastup u deset i pol godina staža u Real Madridu.

Zaigrali su u završnici i Mariano Diaz, Toni Kroos i David Alaba, ali ništa nije pomoglo. Mallorca je herojski sačuvala pobjedu koja je učvršćuje na 10. mjestu s realnim izgledima da se dokopa Europe.

Barcelona u nedjelju navečer dočekuje Sevillu (21 sat) i eventualnom pobjedom, uz poraz Reala, može pobjeći na osam bodova viška.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • kp 05.02.2023.

    Vinisius najgori igrač totalan raspad zadad forme a drugi su malo bolji.Kriza velika.

  • Antonio Hercegovac 05.02.2023.

    Real je u lošoj formi i mislim da neki igrači moraju otići i da se moraju pomladiti.. Nazalost tu je i Modrić, Benzema, Carvajal,Kroos.. Ono od lani se definitivno ne može ponoviti, imaju sreću sto su s Liverpool om jer i on igra katastrofa.. Dovesti 3-4 vrhunska igrača

  • ChandlerBing4 05.02.2023.

    kako je Vinicius danas zavrsio utakmicu bez crvenog je veca misterija od prvog crvenog u karijeri Casemira

Komentiraj...
Vidi sve komentare