To je to što me zanima!

Luka Sučić za 24sata: Da, zbog ozljede vjerojatno propuštam završnicu Lige nacija i Euro U21!

Luki Sučiću nastradao je ligament lijevog koljena i za dva dana čeka ga operacija u Innsbrucku. A veliki je to udarac za Zlatka Dalića, još više za ambicije Igora Bišćana i mlade reprezentacije...
Vidi originalni članak

E, ovo je sada veliki problem. Velika nada hrvatskog nogometa Luka Sučić (20) ozlijedio se u nedjelju krajem prvog poluvremena utakmice bečkog Rapida i Salzburga (4-2). A vijesti nisu dobre, radi se o napuknuću vanjskog ligamenta lijevog koljena i Sučić će za dva dana biti operiran u Innsburcku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi veznjak zbog toga će preskočiti reprezentativne akcije protiv Walesa i Turske, ali vrlo vjerojatno i lipanjske obveze kada "vatreni" imaju obveze na završnici Lige nacija, a reprezentacija do 21 godine nastupa na Europskom prvenstvu. Veliki je to udarac za Zlatka Dalića, još veći za ambicije Igora Bišćana.

- Da, nažalost čeka me operacija za dva dana. I najvjerojatnije propuštam završnicu Lige nacija, kao i nastup na Europskom prvenstvu do 21 godine - kratko nam je poručio Luka Sučić.

Šteta! Luka Sučić igra u jako dobroj formi, a bio je dio reprezentacije koja se na Svjetskom prvenstvu u Katru okitila broncom. Istina, tamo nije zaigrao niti minute, ali sada je trebalo doći njegovo vrijeme... 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • gnojna družina 08.03.2023.

    Nisam ni mislio da nije uzasno.

  • RedDoor 08.03.2023.

    Šteta, brz oporavak!

  • NIKE 07.03.2023.

    Nebitno za nas imamo bolje zamjene od njega (Majer, Baturina, Ivanušec). Što duži oporavak želim, da se što spremniji vratiš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare