To je to što me zanima!

Luka 'Terminator' oduševio je navijače: 'Jači je i od Ronalda!'

Na posljednjem treningu uoči subotnje utakmice protiv Alavésa, koju je Real Madrid dobio 2-1, igrači su pozirali za profil na Instagramu Sergija Ramosa, a pažnju je privukao - Luka Modrić
Vidi originalni članak

Real Madrid loše je ušao u prvenstvenu sezonu. Nakon početne pobjede kod Deportiva, zaredao je dva domaća remija s Valencijom i Levanteom, a nakon pobjede kod Real Sociedada prekinuo je niz od 73 utakmice u kojoj je zabio gol domaćim porazom od Betisa.

Iako je osvojio samo osam od mogućih 15 bodova, sastav Zinedinea Zidanea nije izgubio vjeru kako može okrenuti sezonu i vratiti se u borbu za vrh. Uoči ogleda protiv Alavésa dio momčadi pozirao je na treningu, a fotografiju je na Instagramu objavio Sergio Ramos.

"Gledamo prema naprijed s odlučnošću, entuzijazmom i odgovornošću. Idemo!", stoji u opisu fotografije u kojoj se, između ostalih, nalazi i hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je podigao hlačice pokazavši mišićave butine, zbog čega je postao hit na internetu. Ovo su neki od komentara:

  • "Čovjek izgleda kao terminator."
  • "Čini se kako Luka ne preskače vježbe za noge u teretani u Valdebebasu."
  • "Što će Ronaldo reći na ovo? Modrić je zauzeo njegovu pozu i ima jače butne mišiće od njega."

Ramosove riječi igrači su očito shvatili ozbiljno. Iako nisu briljirali kod Alavésa, slavili su 2-1 golovima Danija Ceballosa i tako se pomaknuli na četvrto mjesto Primere sa sedam bodova zaostatka za vodećom Barcelonom.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • ella1234xD 25.09.2017.

    Modrić je naš i zato ga volim više od Mesija ili Ronalda .Najjjj veznjak !

  • Kraljevina_Bosna_ 24.09.2017.

    Da igra kolike noge ima bio bi igracina,ovako obrnuto!

  • sena2 24.09.2017.

    Oooooo jel se to novinar lozi na lukicu!?Puna podrska od mene! Busi hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare