To je to što me zanima!

S njim u igri zabili za slavlje, a Modrić ipak u najgorih 11 kola

Iako je odigrao tek zadnjih pola sata te je u tom vremenu Bale zabio za poptuni preokret i pobjedu Reala 3-2 kod Vallecana, Luka Modrić uvršten je u najgoru momčad kola (?!)
Vidi originalni članak

Zinedine Zidane u utakmici sa slabašnim je Rayom Vallecanom odlučio odmarati neke od ključnih igrača svoje momčadi kako bi spremni dočekali sudare s Manchester Cityjem u Ligi prvaka. Te kalkulacije velikom su se Francuzu umalo obile u glavu. Na klupi je ostavio Luku Modrića, Sergija Ramosa i Jamesa, a u zapisniku nije bilo ni lakše ozlijeđenog Cristiana Ronalda.

Sve to Rayo je iskoristio te već nakon 14 minuta igre vodio 2-0 i, činilo se, Real se mogao oprostiti od sna o naslovu prvaka. No Bale i Lucas do 52. minute su vratili 'kraljevski klub' u egal i ubrzo nakon izjednačenja Zidane je na teren poslao Luku Modrića, a 15 minuta poslije njega i Jamesa Rodrigueza. Zamjene su se isplatile jer Bale je u 81. zabio svoj drugi gol i donio važnu pobjedu Realu.

No ako pitate novinare španjolskog izdanja Goala bilo je to usprkos, a ne zahvaljujući Luki Modriću. Naime, hrvatskog veznjaka Španjolci su uvrstili u najgoru momčad 23. kola Primere uz obrazloženje 'radio je sve krivo', što je doista neobično s obzirom da je na terenu proveo tek 30-ak minuta. Mjesto su tu uz njega našla i četiri njegova suigrača iz Reala, Benzema, Jese, Kroos i Varane.

U najboljoj momčadi kola pet je igrača Barcelone, jedan iz Reala, trojica iz Las Palmasa, po jedan iz Atletica i Levantea.

  • Najgora momčad kola: Arlauskis - Rocco, Varane, Abdennour, Westermann - Kroos, MODRIĆ, Diop, Iturra - Jese, Benzema
Idi na 24sata

Komentari 36

  • _fzd_ 26.04.2016.

    goal.com, mislim da je sve rečeno

  • bax212 26.04.2016.

    pa svaku utakmicu igra ocajno, dodavanje prvom do sebe nije nikakva igra, ima dvije asistencije u karijeri, igraci sa njegove pozicije vec u jednoj sezoni imaju 18-19 asistencija i 10 golova, modric je najveci promasaj reala, jer nije kalibar za takav klub, dokle ce ga jos trpit, ili pokusta ga naucit da ubode jos koju asistenciju, bog zna

  • mesuney 26.04.2016.

    tko je gledao utakmicu mogao je vidjeti da je izgubio tri ili cetri lopte na sredini koje samo srecom nisu zavrsile sansom za protivnika jer su ovi bas traljavi bili

Komentiraj...
Vidi sve komentare