To je to što me zanima!

Lukavi trik: Wade se riješio Bibbyja bacivši mu tenisicu

Mikeu Bibbyju je u jednom trenutku utakmice Miamija i New Yorka ispala tenisica koju je Dwayne Wade podlo bacio u prvi red tribina te time izbacio protivnika iz igre
Vidi originalni članak

Dwyane Wade, košarkaš Miami Heata, izveo je malu nepodopštinu u drugoj utakmici prvog kruga doigravanja Istočne konferencije NBA lige protiv New York Knicksa.

Početkom druge četvrtine, kod rezultata 29-29, Mike Miller je iz kuta promašio otvorenu tricu, Mike Bibby je u skoku uhvatio loptu, ali je pritom ostao bez tenisice. Wade, koji je stajao odmah pored razigravača Knicksa, ju je uzeo, dok je ovaj poslao loptu u kontru, te ju bacio u prvi red tribina.

Bibby je ostao šokiran takvim potezom zvijezde Heata, a utjeha mu može biti da je nakon njegovog skoka i dodavanja New York poveo (31-29).

Miami je ipak na kraju susreta slavio 104-94 i poveo s 2-0 u seriji do četiri pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 20bucks 03.05.2012.

    Da je sudac bio kak je red dao bi tom smeću vejdu tehničku i nesportsku. To je potez najvećeg seljačine i nešto što jedan Jordan ili bilo koji pravi igrač ne bi nikada učinio! Wade je pokazao da je običan preseratorski idiot.

  • Most valuable playa 02.05.2012.

    onaj visoki kinez je dobar igrač

  • razumni...not 01.05.2012.

    smijenso je kaj mi nemozemo pratit nba osim prek maxtva i to ne sve tekme ,ali najsmijesnje je kaj portali tolko lose prenose dogadaje iz nba da je to....

Komentiraj...
Vidi sve komentare