To je to što me zanima!

Lukin 'top' Mallorci nominiran za naj gol sezone u Primeri...

Marca je u godišnjoj anketi po završetku sezonu nominirala 15 golova za najbolji u Primeri, a među njima našao se sjajan potez Luke Modrića Mallorci u 28. kolu
Vidi originalni članak

Iako Real Madrid ove sezone u Primeri nije osvojio nijedan naslov, Luka Modrić je dobio bar malo zadovoljstva nakon što je Marca njegov gol Mallorci nominirala za najbolji u Primeri protekle sezone.

Sjajan potez hrvatski reprezentativac napravio je 16. ožujka u 28. kolu na Santiago Bernabeuu, kad je prihvatio jednu odbijenu loptu s 25 metara i sjajno opalio u gornji lijevi golmanov kut za vodstvo Reala 3-2.

Modrićev gol se u Marcinoj anketi našao u društvu još 14 sjajnih golova, koje su zabili veličine poput Messija, Ronalda i Falcaa.

Za gol Modrića Mallorci možete glasovati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Modrić19 04.06.2013.

    prava golčina Modrić ili nezabije nikako ili dadne super gol a to smo i vidjeli

  • martinkeyy 04.06.2013.

    ma ovo je katastrofa glasovanje, nitko nije pogledao sve golove, svi samo glasaju za one poznatog imena, ni messi ni cristiano ne zaslužuju biti tooliko visoko... po meni je higuain prvi, soldado drugi, silvio treći, punal četvrti, adriano peti, pa de la bella, modrić, amat, griezmann, christiano, ebert i messi isti golovi, koke, ozil i falcao

  • Faaip de Oiad 03.06.2013.

    odglasah patriotski makar nije najljepsi ajmo ljudi glasajte na 5 mjestu je trenutno :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare