To je to što me zanima!

Lukina briljantna asistencija: Real peticom ispratio Athletic

Luka Modrić dobio je povjerenje Mourinha da zaigra od prve minute, a hrvatski reprezentativac Portugalcu je odgovorio asistencijom za prvi gol Reala u pobjedi 5-1
Vidi originalni članak

Real je u 12. kolu Primere na Santiago Bernabeu pobijedio Athletic Bilbao 5-1. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je 90 minuta, a upravo on bio je asistent za prvi gol 'kraljevskog kluba'.

U 11. minuti Modrić je poslao dugu loptu sa svoje polovice, koja je preletjela sve i došla do Benzeme. Francuz je uz malu pomoć svog čuvara lobao gostujućeg golmana za vodstvo 1-0.

Na novi gol navijači Reala čekali su do 30. minute kada je nakon ubacivanja s desne strane zabio Sergio Ramos. Samo dvije minute kasnije 'kraljevi' su zabili i treći gol. Benzema je primio loptu iskosa na desnoj strani, okrenuo je čuvara lažnjakom i pogodio suprotni kut za 3-0.

U 42. minuti Athletic je smanjio. Nakon ubacivanja s desne strane Ibai Gomez je opalio s 10-ak metara i zabio za 3-1.

U nastavku utakmice Real je nastavio s gaženjem gostiju iz Bilbaa. U 56. minuti poveli su 4-0. Bila je to lijepa akcija Ronalda, Benzeme i strijelca Özila, koji je zabio neometan s 10 metara.

U 63. minuti priliku da se upiše u strijelce imao je i Luka Modrić, ali je njegov udarac iskosa s lijeve strane u bliži kut obranio golman gostiju Iraizoza.

Ono što nije napravio Luka u 63. minuti, deset minuta kasnije napravio je Khedira. Nijemac je zabio iskosa s desne strane za 5-1.

Ovo je Realova osma pobjeda u sezoni, te je nakon 12. kola Primere na trećem mjestu, s osam bodova zaostatka za Barcelonom.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Gornaldinho_19 18.11.2012.

    zbilja svaka čast Luki!!! treba znati pogoditi sa svoje polovice tako igrača,kad sam to vidio zbilja ostao bez teksta,bravo Luka!!!

  • zorro_1 18.11.2012.

    nabio bezveze pa ako sto bude! Ameri to zovu Hail Marry!

  • ro-pe 18.11.2012.

    Koji su to paćenici i kompleksaši ovi navijači barce. Tu spominju neke penale nedosuđene,a već su zaboravili gol iz zaleđa davida ville čini mi se,također pri rezulatu 2:1. Nije mi jasno zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare