To je to što me zanima!

Luzeri sezone: Benfica u finišu je izgubila i portugalski kup!

Nakon što je portugalsko prvenstvo i Europsku ligu izgubila u sučevoj nadoknadi, Benfica je u finalu portugalskog kupa opet izgubila u završnici od Vitorije 2-1
Vidi originalni članak

Prije dva tjedna Benficu su sekunde dijelile od osvajanja portugalskog naslova, no onda u 92. minuti u derbiju Porto im je priredio šok zabivši za pobjedu 2-1 time osiguravši titulu dva kola prije kraja.

Četiri dana kasnije lisabonski klub imao je priliku iskupiti se naslovom Europske lige - nadigrali su Chelsea, bili nadomak produžetka, no onda su ponovo pali u sučevoj nadoknadi kad im je sve snove srušio Branislav Ivanović zabivši u 93. minuti.

Izgubljenu sezonu danas su trebali ublažiti osvajanjem portugalskog kupa, no loša karma ponovno se poigrala 'zmajevima', koji su i treći put izgubiti na tragičan način u završnici!

Nevjerojatnu luzersku sezonu završili su bez ijednog trofeja izgubivši od Vitorije Guimaraes na stadionu Jamor u Lisabonu 2-1. Pogodite kako je Benfica izgubila. Ne, ovoga puta nije bila sučeva nadoknada, ali ponovno su pali u završnici utakmice nakon što su vodili 1-0 do 79. minute golom Gaitana.

Jedanaest minuta prije kraja izjednačio je uskoro novi igrač Dinama Alžirac El Arbi Hillel Soudani, koji je poravnao na 1-1. Samo dvije minute kasnije Vitoria je bacila Benficu na koljena zabivši za konačnih 2-1 čime su osvojili prvi naslov u Taci de Portugal.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • zujavac 27.05.2013.

    Što te ne ubije, to te ojača. Slijedi odmor i vjerujem da ćete se vratiti slijdeće sezone jači.

  • CpC-99 27.05.2013.

    Njima je samopouzdanje trenutno ispod nule, nema sumnje u to.....

  • c_a_r_l_y 26.05.2013.

    1x, na Vitoriu 3.20 kof...kombiniras s Dinamom, Rijekom, Barcom i Malagom, i D.Ferrer preko 26.5 X 50 kn = 2650,00... nit oro nit kopo...hvala Benfici i Jesusu... :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare