To je to što me zanima!

M. Čavić: Apeliram na navijače, Hrvati su naši prijatelji i kolege

Nema razloga da se ponovi ono što se događalo prije par dana. Svi mi volimo svoje zemlje, ali poštovanje mora postojati, kaže najbolji srpski plivač svih vremena...
Vidi originalni članak

Najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić u izjavi za portal webtv.rs u kojoj se osvrnuo na večerašnju utakmicu Hrvatske i Srbije pokazao je da je velik sportaš i još veći čovjek.

- Apeliram na srpske navijače da budu korektni večeras i da budu dobri domaćini. Neka ne zaborave sportski duh, ipak su to naši prijatelji i kolege i izvan terena - rekao je Čavić.

Legenda sprskog plivanja smireno je poučio ratoborne navijače kako navijati.

- Svi se mi bavimo sportom, volimo svoje zemlje, jednostavno, poštovanje mora postojati. Sve su to najnormalniji ljudi kao i mi, nema razloga da se ponovi ono što se događalo prije par dana - pričao je plivač te dodao kako srpskoj reprezentaciji želi da uđe u finale, a navijačima da ih podrže u korektnom navijanju.

- Želim reprezentaciji sve najbolje, ali i u porazu je sve u redu. Neka naši navijači stanu iza njih i naprave ono što bi i oni napravili za njih, ali neka poštuju i druge reprezentacije i navijače - zaključio je u sportskom duhu Čavić.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • prvidan 28.01.2012.

    NEMAŠ POSAO ILI NE PRIMAŠ PLAĆU VEČ PAR MJESECI, A IMAŠ NAJOSNOVNIJE ZNANJE O RAČUNALIMA I INTERNETU?? Ne brini jer ja sam pronašao rješenje, ponajprije za sebe a sad pokušavam pomoći i ostalima. Radi se o poslu u kojem je jedino što je potrebno slobodno vrijeme i strpljenje. Kad sam ulazio u ovo bio sam pomalo skeptičan, no sad kad vidim da se na tome da zaraditi od 75 – 200$ tjedno moja skeptičnost je prerasla u ozbiljnost da proširim svoj posao. Ukoliko i ti nemaš financijskog izlaza, a znaš da svaka kuna dobro dođe, javi mi se na mail: strpljenjemdozarade @ gmail . com i već danas zaradi svojih početnih 17$!

  • ml 27.01.2012.

    Receno od strane covjeka koji je na dodjelu medalja na europskom dosa sa majcom na kojoj pise kosovo je srbija...i btw cili zivot je provea u americi tako da i nije bas 100%tni srbin...

  • PMF 087 27.01.2012.

    Nadam se da su se počeli "buditi" NORMALNI Srbi i Hrvati. Do sad su uglavnom čutali jer su se bojali osude svoje sredine. Po tome su evo pojedini Srbi ispred nas (svidjelo se to nama ili ne) Da je neki Hrvat ovo rekao za Srbe, razapeli bi ga na križu, budimo iskreni a tek da je rekao ono što je rekao Djoković kad su ga mediji strani nazvali Hrvatom.. Zato Čaviću kapa do poda i njemu sličnima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare