To je to što me zanima!

M. Finley odbio ponudu iz Europe, ostaje u NBA ligi

Menadžer košarkaša Michaela Finleyja objavio je da je njegov klijent dobio unosnu ponudu iz Europe, te da želi produžiti ugovor sa Spursima
Vidi originalni članak

Menadžer košarkaša Michaela Finleyja objavio je da je njegov klijent dobio unosnu ponudu iz Europe, te da želi produžiti ugovor sa Spursima. Agent Henry Thomas nije precizno otkrio o kojemu je klubu riječ, ali je dao prilično jasno naslutiti da su slavnog NBA veterana, danas 35-godišnjaka, zvali iz jednoga od atenskih klubova, Panathinaikosa ili Olympiacosa. Nekad izvrsni bek-šuter Phoenixa i Dallasa, dva put sudionik All Star utakmica, želi ostati u momčadi Grega Popovicha i još uvijek čeka ponudu Spursa.Ukoliko ona čak i ne bi došla, Finley, kaže agent, nema namjeru napustiti SAD. Thomas tvrdi da za njega ima izvrsne ponude LA Lakersa, Boston Celticsa i Dallas Mavericksa.
Nakon što su se za dolazak u Europu opredjelili Nachbar, Navarro, Brezec, Garbajosa, Delfino i Josh Childress, isto bi mogao postupiti Latvijac Andris Biedrins iz G.S. Warriorsa. Ponudu iz Europe imao je i Saša Vujačić, no on je odlučio ostati u Lakersima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare