To je to što me zanima!

M. Maras: U Dragovoljcu vidim perspektivan klub

Stručnjakinja za marketing: Mirna Maras (31) radit će na novom imidžu Hrvatskog dragovoljca koji se nakon osam godina vratio u prvu nogometnu ligu
Vidi originalni članak

Dok su drugi klubovi dan prije početka prvenstva dovodili igračka pojačanja, u Hrvatskom dragovoljcu odlučili su pojačati marketing. Mirna Maras (31), TV voditeljica, brinut će se za odnose s javnošću i marketing kluba iz Sigeta.
- U Hrvatskom dragovoljcu vidim perspektivan klub, a ovaj sam posao željela raditi još otkad sam diplomirala marketing na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu prije pet godina. Čim sam dobila ponudu, odmah sam je prihvatila - pojasnila je atraktivna Mirna.
Smatra kako joj je ovo velik poslovni izazov.
- Nisam nikad radila ni u jednom klubu i zato mislim da će mi ovo biti veliko iskustvo. Već sam se nekoliko godina samo vrtjela u krug i ova promjena je svakako dobra. Surađivat ću s nekim novim ljudima i to me jako veseli - kaže bivša Bingo djevojka.
U Zagrebu se već naveliko zezaju da je Mirna najveće pojačanje Dragovoljca u novoj sezoni.
- Čula sam da se zezaju, ali neću baš obuti kopačke, odjenuti dres i zaigrati. Ipak, ako me smatraju najvećim pojačanjem u Sigetu, onda neka tako bude. Nadam se da ću opravdati velika očekivanj - kroz smijeh je rekla Mirna, koja će se truditi da povratnik u 1. ligu dobije novi imidž.
- Cilj mi je privući nove bogate sponzore i klub što bolje predstaviti izvan Zagreba.
Prelijepa TV voditeljica tri je godine u braku s našim glumcem Marijem Valentićem (30), a u zadnje vrijeme glumila je u seriji “Nad lipom 35”.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • konjina 24.07.2010.

    ima puno ki ta

  • gunnerOS 24.07.2010.

    ajde freebetting jedi g.vna vise panju.. ti odgovori postoje vec vise od godinu dana.. a mislim da nikome ne treba tvoja pomoc ako je naso kviz naci ce i odgovore.. fof vise dosadan si..

  • fzd 24.07.2010.

    kad vecina zena komentira nogomet, onda izbace gluposti poput ove

Komentiraj...
Vidi sve komentare