To je to što me zanima!

M. Petrić: U Budimpešti na travnjaku od prve minute

Prema onom što radimo na treninzima, pretpostavljam da ću biti u sastavu protiv Mađara, kaže naš pouzdani napadač Mladen Petrić
Vidi originalni članak

Leđa Mladena Petrića izdržavaju sve napore i to je u ovom trenutku najvažnija vijest za izbornika Slavena Bilića. Sad kad nema Eduarda, napadač Borussije, priznao je to i Bilić, igrač je od kojeg još više očekuje. Kondicijski stručnjak Miljenko Rak, doduše, na treninzima povremeno upozori kako neke vježbe nisu za njega, no to je, čini se, samo zbog preventive.
- Dobro je. Mnogo bolje nego u Dortmundu. Fizioterapeuti čine sve da me izliječe. Otkako sam došao, odradio sam sve treninge kako treba. Zasad nema nikakvih bolova i nadam se da će tako ostati - rekao je Mladen.
Njegova cijena je, procijenili su u Dortmundu, najmanje 10 mil. €, no Petrić to ne želi komentirati.
- Ne želim ni s kim razgovarati o tome. Ovo mi je prvo veliko natjecanje i želim uživati, igrati najbolje što znam - kaže Petrić i dodaje:
- Mislim da ću igrati u Budimpešti. Još nismo o tome razgovarali, ali prema onom što radimo na treninzima, pretpostavljam da ću biti u sastavu.
To što se Nijemci smatraju apsolutnim favoritima u našoj skupini uopće ga ne zanima. Petrić samopouzdanja ima sasvim dovoljno i odgovorit će im na terenu.
- Boli me briga što su arogantni. Hoće li nas podcijeniti? Ne znam, ne vjerujem - rekao je Petrić i dodao:
- Nama je najvažnije da mi budemo pravi. Mislim da Nijemci imaju čak malo bolju momčad nego na zadnjem SP-u, ali neće imati takvu podršku s tribina.

"BITI 'TOP' VEĆ PROTIV MAĐARA"
Robert Prosinečki baš nikom ne priznaje da je bolji sve dok to ne pokaže na terenu. To mu je ostalo iz igračkih dana, možda zato što i nije bilo puno većih majstora lopte od njega u najboljim danima.
- Ja sam uvijek optimist, takav sam bio i kao igrač. Imamo odličnu reprezentaciju i atmosfera je fantastična. Kad se igra na dva gola na treningu, moramo 'štopati’ igrača, toliko se dobro radi - rekao je Žuti i dodao:
- Već protiv Mađara moramo biti 'top’ jer nakon nekoliko dana je ona prava utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sky7 29.05.2008.

    ...\"Robert Prosinečki baš nikom ne priznaje da je bolji sve dok to ne pokaže na terenu\"....BRAVO!...Protivnik je dobar samo toliko, koliko mu dozvoliš! NE DOZVOLITE IM!

  • kroatzki 28.05.2008.

    pravi car! on ne sljivi nijemce nizasta pravi profesionalac-suti i ceka

Komentiraj...
Vidi sve komentare