To je to što me zanima!

M. Pjaca operirao ključnu kost: EP nije upitan, bit ću spreman

Dobro se osjećam. Naravno da još osjećam bol, što je i normalno nakon operacije, ali liječnici su zadovoljni kako je sve prošlo pa sam i ja miran, rekao je Marko Pjaca nakon operacije ključne kosti
Vidi originalni članak

Krilni Dinamov napadač Marko Pjaca slomio je ključnu kost na derbiju s Hajdukom u srijedu prilikom jednog nezgodnog pada. Odmah je napustio igru, sjeo u automobil za Zagreb, a danas je i operiran. Pitanja koja sve najviše muče: kada će se Pjaca vratiti i hoće li biti spreman za Europsko prvenstvo?

- Dobro se osjećam. Naravno da još osjećam bol, što je i normalno nakon operacije, ali liječnici su zadovoljni kako je sve prošlo pa sam i ja miran - rekao je Pjaca za službenu Dinamovu stranicu.

Na teren će se vratiti za 6 tjedana.

- Sve je prošlo po planu i operacija je uspjela. Marko se odlično oporavlja nakon operacije, a sada će neko vrijeme ostati u bolnici prije nego što krene s oporavkom - rekao je dr. Tomislav Cerovečki.

- Nije to velika pauza. Naravno da je šteta zbog trenutka i da sam se veselio novom derbiju već u nedjelju, kao i reprezentativnim utakmicama koje slijede, ali najvažnije je da zbog ozljede neću dulje pauzirati - kaže Pjaca koji već zna kako će oporavak teći:

- Kroz dva tjedna bi već trebao početi lagano trčati, a prije toga ću voziti bicikl. Ubrzo ću raditi i vježbe s loptom tako da mislim da će mi vrijeme oporavka brzo proći. Jedva čekam povratak na teren.

"Osjetio sam bol čim sam pao"

- Bio sam u prodoru i nakon duela izgubio ravnotežu i pao. Odmah sam znao da je puknulo jer sam osjetio snažnu bol čim sam pao na tlo. Nisam pogledao snimku, a da budem iskren nemam neku veliku želju. Rekli su mi suigrači i prijatelji koji su gledali na televiziji da sam baš nezgodno pao i da se vidjelo da nije dobro - rekao je Pjaca pa dodao:

- Uostalom, stvarno nisam igrač koji leži na travi kada me ne boli.

Najvažnije pitanje je ono o njegovom nastupu na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

- Narano da nije upitno i sigurno ću biti spreman. Kažem, već i puno prije početka priprema za Euro, a kamoli samog natjecanja. Ipak, prije toga se želim vratiti suigračima da obranimo duplu krunu, a nakon toga je na redu Euro i Francuska.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • PLAVA_LJUBLJANA 18.03.2016.

    Marko je več sada dobar igrač, ako če nastavit tako bit če veči igrač od Modrića ! Dinamova škola dominacije.

  • ToniMontana 17.03.2016.

    Halilovic je puno bolji od Pjace.

  • mario123456 17.03.2016.

    ljepo od Hajdukovih navijaca sto daju podrsku Dinamovom igracj...Bravo Splicani..Tako bi svim hrvatskim igracima trebali dat podrsku bez obzira za koi klub igraju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare