Obavijesti

Sport

Komentari 33

M. Pjaca operirao ključnu kost: EP nije upitan, bit ću spreman

M. Pjaca operirao ključnu kost: EP nije upitan, bit ću spreman
1

Dobro se osjećam. Naravno da još osjećam bol, što je i normalno nakon operacije, ali liječnici su zadovoljni kako je sve prošlo pa sam i ja miran, rekao je Marko Pjaca nakon operacije ključne kosti

VIDEO

Krilni Dinamov napadač Marko Pjaca slomio je ključnu kost na derbiju s Hajdukom u srijedu prilikom jednog nezgodnog pada. Odmah je napustio igru, sjeo u automobil za Zagreb, a danas je i operiran. Pitanja koja sve najviše muče: kada će se Pjaca vratiti i hoće li biti spreman za Europsko prvenstvo?

- Dobro se osjećam. Naravno da još osjećam bol, što je i normalno nakon operacije, ali liječnici su zadovoljni kako je sve prošlo pa sam i ja miran - rekao je Pjaca za službenu Dinamovu stranicu.

Na teren će se vratiti za 6 tjedana.

- Sve je prošlo po planu i operacija je uspjela. Marko se odlično oporavlja nakon operacije, a sada će neko vrijeme ostati u bolnici prije nego što krene s oporavkom - rekao je dr. Tomislav Cerovečki.

- Nije to velika pauza. Naravno da je šteta zbog trenutka i da sam se veselio novom derbiju već u nedjelju, kao i reprezentativnim utakmicama koje slijede, ali najvažnije je da zbog ozljede neću dulje pauzirati - kaže Pjaca koji već zna kako će oporavak teći:

- Kroz dva tjedna bi već trebao početi lagano trčati, a prije toga ću voziti bicikl. Ubrzo ću raditi i vježbe s loptom tako da mislim da će mi vrijeme oporavka brzo proći. Jedva čekam povratak na teren.

"Osjetio sam bol čim sam pao"

- Bio sam u prodoru i nakon duela izgubio ravnotežu i pao. Odmah sam znao da je puknulo jer sam osjetio snažnu bol čim sam pao na tlo. Nisam pogledao snimku, a da budem iskren nemam neku veliku želju. Rekli su mi suigrači i prijatelji koji su gledali na televiziji da sam baš nezgodno pao i da se vidjelo da nije dobro - rekao je Pjaca pa dodao:

- Uostalom, stvarno nisam igrač koji leži na travi kada me ne boli.

Najvažnije pitanje je ono o njegovom nastupu na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

- Narano da nije upitno i sigurno ću biti spreman. Kažem, već i puno prije početka priprema za Euro, a kamoli samog natjecanja. Ipak, prije toga se želim vratiti suigračima da obranimo duplu krunu, a nakon toga je na redu Euro i Francuska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti