To je to što me zanima!

Mađarski huligani po uzoru na hrvatske: Tuku se i pale baklje

Opet je 'nesretni' Marseille poprište navijačkih nereda nakon što se u njemu danima održavalo 'huligansko prvenstvo' između Rusa, Engleza i Francuza
Vidi originalni članak

Uoči utakmice Mađarske i Islanda došlo je do novih nemira na tribinama. Mađarski navijači najprije su se sukobili sa zaštitarima na tribinama stadiona Velodrome u Marseilleu, pa se potukli međusobno, a onda su još zapalili baklju.

Oko 100 mađarskih navijača obučenih u crno smještenih u jednom kutu Velodromea pokušalo se popeti preko ograde i sukobiti s drugom grupom mađarskih navijača koji su bili smješteni iza gola. Sve to pokušala je spriječiti francuska policija i u trenu je nastala gužva. Ubrzo su snage reda postajale sve brojnije kako bi se zaustavili daljnji neredi. No nekolicina navijača uspjela se probiti u 'protivničku' zonu, a situacija se smirila tek nakon što su zaštitari potpuno podijelili zaraćene strane.

No mađarski huligani nisu stali na tome. Tijekom intoniranja nacionalne himne na tribini s mađarskim navijačim vidjeli smo svima nam dobro poznatu scenu - zapaljenu baklju. No za razliku od hrvatskih kolega prethodni dan, Mađari svoju baklju nisu bacili na teren.

Nastavilo se i tijekom utakmice kada su Mađari ponovno palili baklje pa su posla na tribinama imali i vatrogasci. I njih, prema svemu sudeći, čeka kazna Uefe.

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • škver 19.06.2016.

    čiji su plavušo ovo orjunaši.?!

  • Nebitno_je 19.06.2016.

    Ali koji to navijač poznaje stadion u ftancuskoj, koji mu zna rupe i propuste u sistemu? Aj mi to objasnite došla šaka hrvata i za tri dana našla sve propuste u osiguranju koje se organizira mjesecima. Eto sad i Mađari sve te propuste našli, pa nije to dinamo ili hajduk di netko traži sve propuste u sistemu. Nitko to nebi mogao naći za 3 dana u nečemu što se priprema mjesecima... Očito čemo morati van iz eu i staviti neke cijene na police trgovina koje naši građani mogu podnijeti da imaju pristojni život

  • 19.06.2016.

    prvo UEFA i FIFA su najvece mafijaske organizacije svijeta i to je glavni problem , milijarde de se vrte u tim organizacijama to je glavni problem ovih nemira !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare