To je to što me zanima!

Ma je li moguće?! Samuel Eto'o odlazi u Uzbekistan?

Priča zvuči kao bajka, ali direktor Kuruvachija tvrdi da će Kamerunac iz Barcelone preseliti u njegov klub! Na Nou Campu to negiraju...
Vidi originalni članak

Samuel Eto'o će u četvrtak doći u Taškent i potpisati ugovor s Kuruvachijem. Igrat će za nas najmanje jednu sezonu, a kasnije ćemo vidjeti. Budemo li imali dobre rezultate, ostat će i duže, potpuno ozbiljno, bez smiješka na licu, rekao je sportski direktor uzbekistanskog kluba Bahtier Babayev.
Kako je moguće da jedan Kuruvachi uopće stane u istu rečenicu s eventualnim transferom ponajboljeg svjetskog napadača? Lako, radi se o prijateljstvu. Tako barem kaže dotični Babayev.
- Predsjednik našeg kluba prijatelj je predsjednika Barcelone Laporte, u tome je tajna. Zbog tog njihovog odnosa i Eto'ova cijena je niža za nas nego za bilo koga drugoga. Ali novac ionako nije bio presudna stvar u pregovorima - dodao je sportski direktor Kuruvachija, na čijim je službenim stranicama ova priča i objavljena.
Novac, dakle, nije bio presudna stvar. Onda su valjda presudili sportski motivi Samuela Eto'oa. Ipak nije mala stvar igrati nogomet u Uzbekistanu. Pogotovo za nogometaše koji vrijede 42 milijuna eura... Činjenica je da Josep Guardiola na Kamerunca ne računa, jednako kao što je jasno i da je ova priča - potpuno nebulozna. Uostalom, iz Barcelone su demantirali bilo kakve kontakte s uzbekistanskim klubom. Na kraju priče jedino još nije jasn jedna stvar: je li taj Babayev tip s izvrsnim smislom za humor ili u Uzbekistanu naš 1. travnja slave u srpnju...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • blitvar 15.07.2008.

    dok je bio u formi bio odlican ali nikad ponajbolji napadac na svijetu... :)

  • Barney 15.07.2008.

    Obicne gluposti. Samo se ceka neka vijest bilo kakva pa da novinari imaju o cemu pisati i prodavati novine... Eto\'o ako nece ostati u Barceloni onda ce mu se pronaci jedan klub koji igra na visokom nivou tako da bude zadovoljan i klub sto su doveli vrhunskog napadaca a i Eto\'o da i dalje igra vrhunski nogomet sa odlicnim suigracima. Koji Uzbekistan.... Neznam uopste kako ih nije sram to pisati u novinama... Dobro da nisu napisali da ce uzeti drzaljanstvo San Marina ili Andore i da tamo bude kapetan momcadi da ce ih voditi prema prvome mjestu u kvalifikacijama za SP 2010.

  • Hrc_dinamo 14.07.2008.

    Da, i ja sam čul da je robinho dobio ponudu od belišća!! :-))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare