To je to što me zanima!

Ma kakav Dybala: Mandžo se vraća u prvi sastav Juventusa

Juventus je susret započeo u formaciji 4-2-3-1, no tijekom utakmice prebacio se u 4-3-3 čime je stara dama i izvojevala pobjedu, a Allegriju se čini kako je to i najbolji način za nastavak sezone
Vidi originalni članak

Nakon teško izborene pobjede protiv Chieva 3:2, Massimiliano Allegri traži načine za poboljšati momčad uoči susreta s Lazijom, a način je i pronašao!

On, naravno, uključuje povratak Marija Mandžukića na poziciju centralnog napadača te igru u postavi 4-3-3.

Juventus je susret započeo u formaciji 4-2-3-1, no tijekom utakmice prebacio se u 4-3-3 čime je stara dama i izvojevala pobjedu, a Allegriju se čini kako je to i najbolji način za nastavak sezone.

Žrtve bi u ovom sastavu bili Cuadrado te jedan od dvojca Douglas Costa - Paulo Dybala, a u ekipu bi se vratio Mandžo! Hrvatski napadač imao bi ulogu poput Karima Benzeme u Realu, dok bi Cristiano preselio na svoju omiljenu lijevu stranu.

Mandžukić će se s Dybalom vjerojatno boriti za poziciju i kroz ostatak sezone, no činjenica je kako dvojac Dybala - Ronaldo nije funkcionirao najbolje. Ronaldo je gotovo uvijek napravio pravi potez, no Argentinac se u nekoliko navrata i nije snašao najbolje.

Prisutnost našeg Marija dala bi mu pak više prostora, a Dybali onda ostaje samo da se za poziciju 'tuče' s Costom i Cuadradom... Neće imati lak posao!

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 22.08.2018.

    U modernom nogometu taktika 4-2-3-1 je žešći fail. Danas se mora igrati s 3 vezna igrača, pogledajmo višestruke osvajače LP Real Mardid, ili osvajače SP-a Francusku. U neku ruku shvaćam Allegrija, silom hoće stvoriti mjesta za Dybalu, marketinški atraktivnog igrača.

  • BarunMunchausen 22.08.2018.

    On i Ronaldo ne zna se tko je pozivno luđi za ekipu. To vuče sve za sobom. Kad imaš kilave zvijezdu kao Mesija nema tu trofeja.

  • The_Man 22.08.2018.

    24 sata sport-> nogomet.. raj za mandžukofile hahahahaha snimi naslov kakav dybala hahahah jošššššš

Komentiraj...
Vidi sve komentare