To je to što me zanima!

Ma, kakva odijela? Nigerijci su u Rusiju stigli u - 'šlafrocima'

Nigerijci su još jednom u centru pažnje. Nakon što je njihov dres postao drugi najprodavaniji na Svjetskom prventsvu, sada su obukli njihovi tradicionalnu odjeću prije polijetanja za Rusiju i tako oduševili mnoge...
Vidi originalni članak

Nigerijska nogometna reprezentacija ponovno je oduševila nogometni svijet, doduše ne na terenu već izvan njega. Naime, dok većina reprezentacija na Svjetsko prvenstvo u Rusiju putuje u skupim odijelima, Nigerijci su odlučili obući njihovu tradicionalnu odjeću. 

Prije par tjedana su Nigerijci prvi put u nizu zauzeli svu medijsku pažnju puštanjem novih dresova za SP u prodaju. Ti dresovi bili su iznimno traženi i srušili su brojne rekorde prodaje dresova. 

A sada, par dana prije početka Svjetskog prvenstva Nigerijci su se opet pobrinuli da ukradu "show". Od glave do pete su nigerijski igrači i stručni stožer bili obučeni u njihovu tradicionalnu odjeću (Buba and Sokoto's) što je, naravno, plijenilo pažnju svih svjetskih medija. 

Fotografije prije ukrcavanja u avion za Rusiju objavio je i kapetan njihove reprezentacije John Obi Mikel uz opis: "Rusija, dolazimo!"

Njihov stajling pripao se većini nogometne javnosti te su tako Nigerijci i prije početka Svjetskog prvenstva prikupili velik broj navijača diljem svijeta. 

- Volim vas zbog toga što niste obukli odijela. Mi smo Afrikanci i oblačimo se tako bez obzira gdje idemo. Sretno dečki! - napisao je jedan navijač Nigerije na društvenim mrežama. 

Osim toga, nigerijski dresovi uistinu izgledaju savršeno, a Nike je u jednom trenutku ostao bez ijednog te su onda krenule online preprodaje pa su cijene nekih dresova dostigle cijenu od čak 350 eura.

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • BernCity83 12.06.2018.

    Jesu stigli arapi?

  • nijetebriga 11.06.2018.

    Nasi decki izgledaju super u odjelima, lijepo za vidjeti.. pravi smekeri..Samo oni koji se ne razumiju u boje ce nachtblau sa crnom mjesati..

  • cimerrr 11.06.2018.

    Lijepo su obučeni i naši i Nigerijci,ali glasao sam za Nigerijce zbog orginalnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare