To je to što me zanima!

'Ma nek Valdes nastavi driblati, mi moramo igrati od golmana'

Ne možemo igrati tehnički, ako ne krećemo od golmana, rekao je trener Barcelone Tito Vilanova i dodao kako će reći Valdesu neka ponovno dribla ako će imati priliku
Vidi originalni članak

Victor me pitao da li da ispuca, a ja sam mu rekao: “Nek lopta ide od noge do noge”. Učinit ću to ponovo, rekao je Tito Vilanova.

Barcin golman u posljednjim trenucima El Clasica pokušao je predriblati Di Mariju, ali Argentinac mu je oduzeo loptu i zabio za konačnih 3-2. Valdes je prošle sezone bio drugi najtočniji dodavač u ligi među golmanima, odmah iza Athleticova Gorke Iraizoza.

- Ne možemo igrati tehnički, ako ne krećemo od golmana - rekao je Vilanova i dodao.

- Čestitke Di Mariji, mnogi igrači ne bi niti potrčali za Valdesom u onom trenutku.

No, Di Marija je potrčao i zabio za nadu pred uzvrat. Tek je treći Argentinac u povijesti, koji je zabio Valdesu u El Clasicu.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • FahrudinUdvinčić 26.08.2012.

    Ma nema od njega ni g od golmana, nego ima srece sto je u ekipi kojoj golman skoro pa i ne treba..kad ste vidjeli da je on kad sta odbranio,ha? da je neki golman bio bi prvi golman repke, a ne tek treci

  • king88 25.08.2012.

    a eto šta se događa kad se omalovažava protivnik

  • Shaggy_1 25.08.2012.

    trener barcelone pokusava reci da ispucavanje s gola ne dolazi u obzir jer tako omogucuje protivniku da dode do kontakta s loptom ? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare