To je to što me zanima!

Ma tako je! Antonio Plazibat je pobijedio iskusnog Wilnisa...

Plazibat je od prve runde krenuo agresivno na Wilnisa. Bacao je odlične krošee kroz prvu rundu, pogađao glavu, dobro koristio i noge, no Wilnis je u gardu nekako pokušavao obraniti sve
Vidi originalni članak

Pred našim kickboksačem Antonijem Plazibatom bila je možda i najveća borba u karijeri i prilika da uđe u uži krug boraca za titulu Gloryja. I slavio je! Bio je bolji od iskusnog Jahfarra Wilnisa (33) podijeljenom sudačkom odlukom.

Plazibat je od prve runde krenuo agresivno na Wilnisa. Bacao je odlične krošee kroz prvu rundu, pogađao glavu, dobro koristio i noge, no Wilnis je u gardu nekako pokušavao obraniti sve. Ipak, na minutu i 35 do kraja prve runde, kroše je sijevnuo u Nizozemčevu glavu i ovaj je bio vidno uzdrman!

U drugoj rundi isto je krenuo odlično, no u par navrata naletio je neoprezno na Wilnisov aperkat i kroše. Ipak, nastavio je biti bolji pa je na minutu i pol do kraja druge runde srušio Wilnisa na pod. Ipak, ovaj se brzo ustao.

U trećoj rundi nastavila se bolja borba Splićanina, a Wilnis se krenuo kretati sve sporije. U jednom trenutku udarci u glavu bili su 91-34 u korist splitskog borca! Tukli su se nemilo, tempo je bio nevjerojatan! Kakva borba... 

Krenuli su onda odlučivati suci! Prvi sudac odlučio je: 29-28 Wilnis... A onda su ostala četvorica rekla - Splićanin je bio bolji!

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 21.12.2019.

    MMa borci, naša intelektualna smaga... HAHAHAHAHAH... O boze, sacuvaj me ovih glupsona...

  • ping-pong 21.12.2019.

    Antonio je bio odlican i ovaj put, samo bi bolje trebao dozirati snagu iz runde u rundu, da mu ne pada osjetno tempo. Sve cestitke! Sad cekam Badra, uvijek sam navijao za njega i veceras cu. Ajmo Hari!

  • Obi-Wan Kenobi 21.12.2019.

    Bravo imenjače

Komentiraj...
Vidi sve komentare