To je to što me zanima!

Tri rekorda u jednoj večeri: Pa što radi taj Cristiano Ronaldo!

'HAT-TRICK' REKORDA Najbolji je asistent Lige prvaka u zadnjih deset sezona, zabio je najviše golova u tom natjecanju u jednoj kalendarskoj godini, a prestigao je i Messija po broju golova za jedan klub
Vidi originalni članak

Često ga kritiziraju da previše misli na sebe i ne dodaje suigračima koji su u boljoj poziciji, ali brojke su na strani Cristiana Ronalda, koji je u jednoj večeri, na gostovanju kod APOEL-a u petom kolu Lige prvaka srušio tri nevjerojatna rekorda. 

Prvo je asistirao Karimu Benzemi što mu je bila rekordna 27. asistencija u zadnjih deset sezona u Ligi prvaka. Potom je zabio dva komada Cipranima i došao do impresivne brojke od osam golova u zadnjih pet utakmica u Ligi prvaka. Ako gledamo kalendarsku godinu, Ronaldo je sad na 18. golova u Ligi prvaka u 2017. godini.

Naravno, i to je rekord.

POGLEDAJTE ASISTENCIJU BENZEMI

 

Dok mu u La Ligi ne cvjetaju ruže, jer je dosad u 12 kola zabio tek jedan gol, a u prosjeku ima sedam udaraca po utakmici, Liga prvaka je njegovo natjecanje. Došao je do 98 golova za jedan klub u Ligi prvaka prestigavši Messija koji je ostao na 97. 

Real je slavio 6-0 kod APOEL-a, a golijadu je otvorio naš Luka Modrić prekrasnim golom iz voleja s 20 metara. Karim Benzema zabio je dva, kao i Ronaldo, a jedan gol zabio je i Nacho. No ni viisoka pobjeda Realu nije bila dovoljna za prvo mjesto u skupini. 'Kraljevi' su ostali drugi jer je Tottenham, s kojim ima lošiji međusobni skor, slavio protiv Borussije 2-1. To Realu znači teži ždrijeb u osmini finala.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • 1980bena 22.11.2017.

    jel ovo neka zajeb.??

  • nogofil 22.11.2017.

    Nije to šala. Dati dva gola prvaku Cipra. I to još tako važna kod rezultata 4:0 za njegovu momčad. Tko zna kako bi to završilo bez tih njegovih golova. A ovako oni su osigurali Realu drugo mjesto u grupi između četiri kluba. Može se samo pretpostaviti šta bi on tek radio prvacima Andore, Gibraltara, Luksemburga...

  • Mercedes s klasa 22.11.2017.

    Šta je bilo da 24 sata hvali Cristiana Ronalda

Komentiraj...
Vidi sve komentare