To je to što me zanima!

Mađar Viktor Kassai sudit će utakmicu Bayerna i Barcelone

Mađar je, podsjetimo, već sudio i finale Lige prvaka i to upravo Barceloni. Bilo je to 2011. godine kada je katalonski div na Wembleyju svladao Manchester United s 3-1
Vidi originalni članak

Europska nogometna organizacija (UEFA) dodijelila je mađarskom sucu Viktoru Kassaiju čast da sudi prvi polufinalni susret ovosezonskog izdanja Lige prvaka između Bayerna i Barcelone...

Kassai, koji je 1998. godine postao najmlađi sudac koji je sudio utakmicu prve lige u Europi (23 godine), je u posljednjih nekoliko godina stekao sjajnu reputaciju, te nije čudno da se UEFA odlučila, u tako velikom dvoboju, za njega kao djelitelja pravde.

Mađar je, podsjetimo, već sudio i finale Lige prvaka i to upravo Barceloni. Bilo je to 2011. godine kada je katalonski div na Wembleyju svladao Manchester United s 3-1. S obzirom da je Kassai bio Barcelonin sudac i u utakmici protiv Milana ove sezone, kada su Katalonci nadoknadili 2-0 iz prve utakmice, moglo bi se reći da joj donosi sreću.

Spomenimo i da je Kassai prošle sezone dijelio pravdu na utakmici Bayerna i Real Madrida, te je dosudio kontroverzni jedanaesterac zbog sumnjivog igranja ruke Davida Alabe. Austrijanac je zbog toga zaradio žuti karton, te nije imao pravo nastupa u finalnom susretu protiv Chelseaja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NikolaCro17 21.04.2013.

    Uuuuu jedva čekam tekmu, bit će odlična i nadam se da će u srijedu Borussiu- Real komentirat Ćosić bilo bi i vrijeme :)

  • chelseaMG 21.04.2013.

    mislim da će barca proći dalje. nekako mi je bayern nanizao previše pobjeda, jednom mora doći kraj lijepog niza.

  • mRspoljo 21.04.2013.

    Dobar sudac i bit ce super utakmica !

Komentiraj...
Vidi sve komentare