To je to što me zanima!

Mabel je sretnica! Za svoj 101. rođendan dobila tortu i - Bilića

Baka Mabel omiljena je kod svih Hammersa i ona domaće utakmice kluba pohodi od svoje 19. godine života. Dakle, 82 godine života provodi uz klub, a tako je odgojila i sina Grahama...
Vidi originalni članak

Radije bih da moj West Ham pobijedi i osvoji tri boda nego da dobijem dopis od kraljice Elizabete - izjava je bake Mabel Arnold (101), velike navijačice West Hama našeg trenera Slavena Bilića.

Danas je Mabel napunila 101. u godinu, a za rođendan je dobila posebno dekoriranu tortu i baš Slavena Bilića. Bivši hrvatski izbornik osobno joj je uručio tortu kako bi upriličio slavlje.

Naime, baka Mabel omiljena je kod svih Hammersa i ona domaće utakmice kluba pohodi od svoje 19. godine života. Dakle, 82 godine života provodi uz klub pa je u tom duhu odgojila i sina Grahama koji je također veliki fan 'čekićara'.

Mabel je pohodila blizu 2000 utakmica West Hama u svom životu, a na prvu je išla na nagovor dečka koji joj je kasnije postao muž.

Za stoti rođendan dobila je niz poklona, između kojih i dres s brojem 100 kojeg joj je dodijelio golman Adrian na bivšem stadionu kluba, Upton Parku.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Gunersss_ 04.04.2017.

    Pa ta je sina na tribinama zacela a i dobila!

  • Kresimir1965 04.04.2017.

    To se zove biti vjerni navijac,a ne ovi danasnji huligani koji maskirani u navijace samo traze povod i izliku za tucnjavu.

  • dubioza123 04.04.2017.

    Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare